torsdag den 9. juni 2011

joe & the juice

Min dag startede med store forhindringer. Store og dybe. På min vej på arbejde stødte jeg nemlig på en nyopstået sø.


Det mest upraktiske sted nogensinde, ved en tunnel, hvor man ikke bare kunne gå udenom. Jeg gik op over vejen og ned på den anden side - hvor selvsamme syn mødte mig. Og det var altså ikke noget, man bare kunne vade ud i, for det var dybere end til min støvlekant. Så så man mig springe for livet for at komme på arbejde. Nogle gange ville man bare ønske, at man havde taget en kano med i tasken.

Men hey, det hele blev opvejet af, at jeg havde en venindedate med Marie efter arbejde. Vi skulle ind og prøve den nye Joe & The Juice her i Aalborg. Jeg må indrømme, at jeg var en kende nervøs, efter at jeg havde læst om konceptet online. Overgearede medarbejdere, nej tak. Den nordjyske mentalitet var heldigvis slået til, og medarbejderne var ganske uentusiastiske. Pyha.
Jeg bestilte en Hangover Heaven-juice med appelsin, hyldeblomst og mynte. Jeg havde ikke tømmermænd, men det var virkelig en tår af himlen. Hold nu op, aldrig har jeg fået så god en juice! Den kan jeg til enhver tid anbefale. Jeg skal højst sandsynligt derind igen, men mine fremtidige anbefalinger vil kun komme til at lyde således: "Hangover Heaven er stadig en lækker juice". Jeg kommer da aldrig til at prøve andet.


Derudover bestilte jeg en Avocadosandwich, og den var også virkelig lækker. Rigtig sprødt brød med skiver af avocado, tomat og mozzarella. De-li-kat!

Selve juicebarens koncept er lidt underligt. Ekspedienterne er jo unge fyre (ikke særlig grimme). Indretningen er hip og holdt i lyselilla og sorte farver. Rundt omkring hænger der billeder af andre hippe unge fyre, af og til med en Joe & The Juice-kop i hånden. Og så er der frygtelig høj musik.
Især det med billeder af fyre havde Marie og jeg svært ved at forstå. Marie mente, at stedet var drengerøvsagtigt indrettet og havde til formål at hylde drengerøven - men hvor mange drengerøve har billeder af juicedrikkende fyre på sit værelse? Vi må konkludere, at stedet var yderst kønsforvirrende. Vores konklusion var ellers, at stedet primært var til et kvindeligt klientel, indtil vi blev joinet af 5 unge fyre inklusive juice. Marie mente, at de kom for at se, om det var et sted de ville søge arbejde. Jeg tror blot, at det var for at få en sund fyraftensbajer. Og kigge på andre hippe fyre.

7 kommentarer:

 1. Den juice lyder enormt lækker.

  Men jeg har aldrig hørt om Joe and the Juice før. Ansætter de kun mænd til at ekspedere? Underligt.

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, at det ser li fancy nok ud og med den høje musik, så jeg har ikke været derinde endnu.
  Det lyder nu ret så lækkert!
  Det må være en af nærmeste fremtids udflugter for dig, mig og Line:)

  MissMuffin

  SvarSlet
 3. Jeg må indrømme jeg også ELSKER Joe and the juice, synes bare de er alt alt for dyre :)

  SvarSlet
 4. Ej men .. den kan da umuligt være bedre end den passionsfrugt juice vi købte sammen engang .. jeg længes forfærdelig meget efter den *hulk*

  SvarSlet
 5. Det er mærkeligt, at de aldrig har ansat andet end unge friske fyre... sådan er det også i alle dem i københavn. Og så det med den høje musik, adr. Men gode juice og sandwich!

  SvarSlet
 6. Hahaha, jeg har også luret på konceptet, og jeg troede faktisk også stedet hørte til gaysegmentet, men til min store overraskelse hænger der lumre nøgenbilleder af damer i Magasins bagerste Joe and the juice?!! Mærkeligt rodet koncept, med mindre det er til kvinder med snørklede spørgsmålshjerner, de henvender sig til. Så har de fat i det helt rigtige, dog er musikken stadig alt for høj- sagde Mormor
  PS. Tunsandwichen er også god.

  SvarSlet