søndag den 5. juni 2011

sommerstart 2011

Det er jo ikke meget, man får blogget i dette gode vejr. Heldigvis er jeg ikke den eneste der er ramt, jeg kan se at der generelt ikke er megen aktivitet i blogland. Her får I dog alligevel et udpluk af mine seneste dage, hvor vejret virkelig er blevet nydt.

Improviseret picnic da jeg besøgte Marie i torsdags. Amerikanske pandekager med diverse tilbehør og drikkevarer på en solbeskinnet plet i Maries baggård.

Torsdag aften tog jeg forbi Daniel, hvor vi gik ned til Paradis Is og købte en "lovebox". Der er alvorligt meget is i sådan en! Vi gav op halvvejs, og smed resten i fryseren. På billedet ses Daim, Stracciatella, jordbærsorbet, Marabou, limesorbet og appelsinsorbet.

I går var jeg på Hjallerup Marked med min søster, hendes kæreste og Daniel. Derefter smuttede vi forbi Hou strand, som har en særlig betydning i mit og min søsters hjerter, da vi ofte var i sommerhus i Hou som børn.Jeg kan afsløre at jeg var sindssygt træt i går aftes, og at jeg har fået en del sol. Så bliver det ikke bedre!

3 kommentarer:

 1. Skønne billeder og sikke meget dejlig is :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ej hvor ser det bare ud som om du har hygget dig :)
  Nej lider selv af mangel på blogging :(
  det er bare en rigtig fin blog du har dig :)

  N.K.L
  www.nkl-fashion.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Mmm, is... tror jeg vil have en is... de ligger ude i fryseren og kalder.

  SvarSlet