tirsdag den 28. juni 2011

mens vi smelter...

...kan du lige få et billede af den brunch, jeg skovlede indenbords på Friis Modern Steakhouse i dag.

Rimelig dårligt billede, men Daniel dør næsten af flovhed når jeg skal fotografere min mad offentligt, så jeg måtte jo skynde mig

Jeg var i svømmehallen og havde efterfølgende en frokostdate med Daniel. Faktisk fantaserede jeg om et sted, hvor man kunne sidde udendørs, men de steder vi så skulle man sidde og stege i direkte sol, og det havde ingen af os lyst til. Så vi endte i Friis, hvor der heldigvis var køligt.
Sidst forelskede jeg mig i deres burger, og denne var egentlig i tankerne igen i dag. Men så kunne jeg på den anden side ikke overskue en burger i varmen, og valget faldt på en noget mere kølig brunch.
Den inkluderede røræg med cocktailpølser og bacon, vanilleyoghurt med müsli serveret i kær lille Margretheskål, jordbærsmoothie, frisk frugt, noget fisk med radiser, asparges i skinke, rugbrød og valnøddebrød, lille kiks med to slags ost samt en blåbærmuffin. Det var en fin og tilfredsstillende brunch, omend muffinen havde fået en smule for meget, så den var ret tør. Men mit syn på Friis Modern Steakhouse er bestemt stadig positivt.

4 kommentarer:

 1. Uhmm, hvor ser det godt ud!! :-)

  Min kæreste er altså heller ikke speciel glad, når jeg hiver kameraet frem, jeg kan ligefrem se hvordan han krummer tæer!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Mums, nu vil jeg næsten hellere have brunch end aftensmad ;-)

  SvarSlet
 3. Øv hvor blev jeg skuffet over den sidste kommentar, for jeg sad lige og tænkte at den muffin næsten var det, der så bedst ud :P.. Men misunder jer for svømningen. Åååh dejlig svalt i dette vejr!

  SvarSlet
 4. Der mangler en rødløgs-cheesecake i det udvalg - ellers ser det nu ganske godt ud :-P

  SvarSlet