Pandekagerne blev overraskende gode! Jeg brugte bare en almindelig pandekagedej, hældte på panden og dryssede hyldeblomster på, inden dejen stivnede. Jeg var lidt nervøs for, om de overhovedet ville smage igennem, da blomsterne ikke var helt friske. Men det skal jeg love for, at de gjorde, og det var en rigtig delikat smag. Jeg tog et par stykker med ahornsirup, hvilket var perfekt, og min mor kan ligeledes anbefale dem med marmelade.
Desværre har jeg intet billede - og det var nu heller ikke fordi de blev voldsomt billedskønne, det var jo trods alt bare pandekager, og så kunne man ane nogle halvbrændte blomster på den ene side.
Hyldeblomstpandekager
12 stk, agtigt, alt afhængig af størrelse3 1/4 dl mel
1 tsk sukker
1/4 tsk salt
3 æg
Ca. 4 dl mælk
3 spsk vand
½ tsk vanille
Hyldeblomster efter behov, befriet for stilke
åååh Bitten!
SvarSletHallo, billeder! Det skal jo være noget, som effektivt sætter mundvandet i gang! :P
SvarSlet