tirsdag den 14. juni 2011

london #3

Dagen efter vores ankomst i den skønne by valgte vi at besøge Natural History Museum. Det var noget vi planlagde fra start, da det var Bank Holiday, og vi ikke var sikre på, hvor mange ting der egentlig havde åbent. Det havde alt dog sådan cirka.
Museet var især skønt at se på udefra, som nedenstående billede muligvis illustrerer. Det var en kæmpe bygning, så det var særdeles umuligt at få det hele med på et billede.


Der var en velvoksen kø ind til museet, men det gjorde nu ikke så meget, for vejret var godt og udsigten skøn.

Museet var som forventet meget imponerende, selvfølgelig i særdeleshed dinosaur-afdelingen. Det er stadig surrealistisk at se de der skeletter som bare er GIGANTISKE. Nedenstående billede giver et indtryk af, hvilken virkning det har på folk.

(Jeg håber ikke, at hun er dansk turist og læser med her).
Noget der især gjorde mig bange var det klamme svin af en Tyrannosaurus Rex, som de havde gjort levende igen (måske den kun var lavet af plastik og robotdele, men jeg er ikke overbevist). Jeg blev skide bange, hver gang den kiggede i min retning.


Resten af museet var også rigtig spændende. Især afdelingen med menneskekroppen var jeg fascineret af, og jeg ville ønske at min hjerne havde været gearet til at tage imod uendelige mængder af viden, for man kunne virkelig lære meget derinde.
Men hey, det bedste var næsten, at man fik et lille krus med vingummier både ved indgangen og udgangen...


Rawr!

7 kommentarer:

 1. Det lyder som et godt sted - hvis man tør! ;) Åh, vil snart til London igen! :D

  SvarSlet
 2. høhø klamme svin :D den er faktisk lidt gusten. vi fik ikke gratis slik :O

  SvarSlet
 3. Jeg savner helt London når jeg ser dette indlæg. Jeg skulle fremlægge om det museum på vores studietur. Fesent :P

  SvarSlet
 4. Jeg elsker det museum. Tror vi brugte tre timer der, da vi var i London for nogle år siden, og gemalen måtte nærmest slæbe mig væk igen. Jeg kunne bruge flere dage der :-)

  SvarSlet
 5. Årh ja, der var jeg også. Det er et megasejt museum :)

  SvarSlet
 6. åh den bygning er så super flot! Noget med den er bygget som en "kopi" agtig noget af Windsor Castle... altså, nu har jeg set begge dele, men var nu nok ik den sml der først faldt mig ind! HAr dog aldrig været derinde, det kan jeg godt se nu er en meget stor fejl!

  SvarSlet
 7. Jeg er myyysundelig !! Åh og gem lige et par af de saurusser til mig tak :D. Jo tak.

  SvarSlet