tirsdag den 4. december 2012

berlin #2: ritter sport bunte schokowelt

Men noget af det vigtigste, jeg ikke har fået fortalt jer om endnu fra Berlin, var simpelthen deres Ritter Sport-butik! Her på billedet fint dekoreret med snefnug på vinduerne i årstidens anledning. Og møbler i prangende farver.


Jovist, de havde også opbygget noget julestemning af chokolade:


I butikken er der - sjovt nok - en butik. De fører alle tænkelige og utænkelige varianter af Ritter Sport, og så koster det jo ikke det hvide ud af øjnene, som det gør herhjemme. De har også nogle vinter-specialiteter, sidste år købte jeg blandt andet en med brændte mandler. Der er også mulighed for at købe eksempelvis en utrolig lækker "nutella", som smager af rendyrket nougat, mmm.

Desuden har de på øverste etage en café, hvor man kan få varm kakao og diverse kager fremstillet af deres egen chokolade. Som det ses på billedet, fik jeg en hvid-chokolade-kage - kun let vammel - og en kop varm mælkechokolade-kakao. Absolut anbefalelsesværdigt!


Men det bedste og sjoveste er næsten, at man kan få lavet sin egen Ritter Sport! Jeg fik ikke billeder af det, men i butikken står der nogle rare, tyske damer parat til at fremstille din egen personlige choko-kreation. Du kan vælge om den skal være mørk eller lys, og der er et hav af ingredienser du kan få i - guldkorn, vingummibamser, miniskumfiduser, cornflakes, alt muligt. Det er halvdyrt, og man skal være forberedt på lidt ventetid (som man kan tilbringe i caféen), men det er skægt og lækkert.

7 kommentarer:

 1. Whuuut, det er sejt det juletræ :D

  SvarSlet
 2. Er du vimmer! Det er bare det cooleste juletræ jeg længe har set! Og nu får jeg da helt lyst til at lave mine egne Ritter Sport specialiteter!

  SvarSlet
 3. Nøj! Og hvor er det juletræ bare fint. Prøvede du selv at få lavet din egen Ritter Sport? I såfald: hvad lavede du den af? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg, men har slet ikke fået billeder af det :(
   Jeg lavede en rimelig vammel en med lys chokolade, vingummibamser og miniskumfiduser :D Den smagte helt vildt godt, men man kunne ikke kværne det hele på én gang, i hvert fald.

   Slet
  2. Jeg tror måske jeg har lagt billede op ad den du gav mig?

   Slet
 4. Cool! Det juletræ er bare super fint! Skulle man i brugsen imorgen ;P

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skal du godt nok være rig, med den pris en plade Ritter Sport er oppe i nu til dags - men al respekt, hvis du gør det :D
   Måske man kunne lave det i mindre format.

   Slet