onsdag den 5. december 2012

sikke en morgen

Puha, det har ikke været min bedste morgen nogensinde...
Jeg har ligget syg de to sidste dage, og har derfor ikke været på arbejde (og har vel at mærke lige haft en uges ferie, så jeg har snart behov for at komme tilbage!). I dag var jeg mere frisk, og besluttede derfor at tage af sted. Det var første gang, jeg skulle på arbejde her fra min nye bolig, og med sne og den slags var det lidt spændende, fordi jeg skal med to forskellige busser, en times kørsel i alt.
Jeg tog den første bus, og den var kun et par minutter forsinket, så det var jo perfekt. Men da vi har kørt i et kvarters tid, begynder jeg at blive rigtig svimmel og få det skidt. Jeg prøver sådan at afklæde mig lidt for at se, om det hjælper, men intet held. Så det ender med, at jeg må stå af midt i det hele ved et tilfældigt stoppested, sætte mig i busskuret og trække noget frisk luft. Jeg slipper heldigvis for at besvime, men kan godt fornemme, at det ikke dur at tage på arbejde i den tilstand, så jeg ringer til min chef og melder mit fravær.
Efter at have fået det bedre går jeg over på den anden side af vejen og tager en bus i retning mod mit hjem. Et par stop før jeg egentlig skal af, får jeg det selvfølgelig skidt igen, og er nødt til at stå af. Suk. Men da den friske luft tydeligvis er min frelsende engel, kan jeg sagtens gå resten af vejen hjem - omend det er ret koldt.

Så ja, jeg tager lige endnu en ufrivillig fridag... Har været oppe og sove lidt, fået noget at spise, og har det nogenlunde fint igen. Jeg er bare træt af ikke at se andet end hjemmets "fire" vægge - også selv om det er et skønt nyt hjem, og vi er ved at komme godt på plads.
Så i dag skal jeg bare pleje mig selv (igen igen) og få hvile, og så er planen at læse videre i "Eksil" af Jakob Ejersbo. Og så henter min fine kæreste vist mad fra den lokale i aften... ;)

I pleje-anledningen får I lige et billede af den bakke med proviant, jeg lavede til mig selv i går, som kom med mig op i soveværelset.


10 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud omend anledningen er da lidt træls! Håber du har det bedre i morgen, så du kan komme af sted igen... Indtil da må du passe godt på dig selv!

  SvarSlet
 2. Den sidste halvdel af min graviditet fik jeg det sådan der, hver gang jeg kørte i bus. Men jeg kunne ikke komme på arbejde på andre måder, så jeg bed det i mig, selvom jeg var virkelig bange for at besvime og slå maven. Det hjalp at sidde forrest i bussen og kigge ud af forruden, drikke lidt koldt vand og ja, tage overtøjet af.

  SvarSlet
 3. Iiih, hvor lyder det da bare som en rigtig rigtig dum dag - også alt det bøvl i det ellers smukke vinterlandskab. Jeg håber du er rask i morgen, så du kan få kørt lidt bus igen - gerne hele vejen frem. God bedring søde Botten :)

  SvarSlet
 4. Åh for en tur!! Håber snart du er ovenpå igen. Sender en masse raskhed herfra.

  SvarSlet
 5. Det lyder som en rigtig træls dag :o( Men en bus kan altså også tage livet af en, hvis man har det lidt skidt - det har jeg også prøvet et par gange. Men god bedring :o)

  SvarSlet
 6. Øv, hvor træls med sådan en start :( Håber snart du er frisk igen og imens er det bare, at få læst Eksil - det er en fantastisk bog og kan kun anbefale den :)

  SvarSlet
 7. Kan du så se at blive rask! *drysser godbedringsstøv ud over bitten*

  ... pst, kan bogen anbefales?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det hjalp ;)

   Det synes jeg faktisk godt den kan, men jeg kan også godt lide at læse om sådan nogle teenage-problemer, hehe. Er stadig i gang med bogen i øvrigt.

   Slet
 8. Det lyder slet ikke rart :( øv! Håber du snart er på dine dupper igen!

  SvarSlet
 9. Så søde læsere jeg har! Tak, endte med at blive frisk igen :)

  SvarSlet