søndag den 27. november 2011

gang i julebageriet

Fredag var min søster på visit til en lovet omgang julebagning, som vi havde besluttet at få overstået, inden jeg drager til Berlin. Vi fik i hvert fald bagt igennem, det tog os hele eftermiddagen og aftenen, men nu har vi også en ordentlig bunke småkager hver.
I får en ladning billeder at savle over.

Hele baduljen

Fedtebrød, som jeg ikke havde prøvet før, men havde lovet Daniel at bage. De blev godt modtaget, og jeg synes faktisk også, at de er gode. Måske der følger en opskrift.

Kakaosnitter ud fra "1 dej, 6 småkager" i AMOs Bagebog 2.

Brunkager, som denne gang blev vidunderligt smukke - undtagen den portion, der brændte på, og som derfor røg direkte i skraldespanden...

Lækre chokoladetoppe med og uden nødder - opskriften er her.

Specier fra "1 dej, 6 småkager". Disse blev udstukket med min søsters stjerneform samt med mine fine nye dyreforme. Desværre gjorde chokoladedutterne det lidt besværligt, de kunne med fordel have været hakket i mindre stykker.

Alle kagerne blev heldigvis ganske vellykkede, og det nyder vi godt af nu. Vi har masser af småkager herhjemme, og jeg har givet Camilla en lille æske med dem i værtindegave i dag. I morgen tager jeg endnu en stak med til mine uni-veninder, da vi skal julehygge.

3 kommentarer:

 1. Hold da op, kan jeg sende en kagedåse og få den fyldt op? ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Uhmm det ser lækkert ud. Glæder mig til selv at få gang i julebageriet:-)
  Kh Christina

  SvarSlet