lørdag den 19. november 2011

juleønsker #1: køkkenet

Jeg tænker at lave en række indlæg omkring de ønsker, jeg har denne jul. Jeg er en af de mennesker, der aldrig har problemer med at finde på en lang liste af ønsker (måske fordi jeg endnu ikke har prøvet at have en ordentlig indtægt, og derfor aldrig har kunne købe hvad det passer mig), og i år er ingen undtagelse. Jeg hører mange mennesker, der er tomme for inspiration, og den vil jeg med glæde servere for jer. I fanen øverst på min blog har jeg lavet et link til "Julen 2011", som jeg løbende opdaterer med mine ønsker. Den del, jeg føler er nogenlunde færdig, er ønsker til køkkenting, så den vil jeg lægge ud med:


1. Kitchen Aid Artisan Mixer. Det ultimative redskab, som jeg mangler for at gøre mit køkken komplet! Gerne limegrøn, lyserød, lilla eller sort, men jeg er ikke så kritisk, så hvis der er et godt tilbud på en anden farve, så går den også an! (Med mindre farven er vildt grim).

2. Menu 'Verner Panton' termokrus. Jeg har to lyserøde, og kunne godt tænke mig nogle i andre farver.

3. Scanpan Spectrum steakknive i assorterede farver. Jeg ejer ingen knive til at skære en god bøf over med.

4. Ovnfaste fade af god kvalitet. Eksempelvis det viste fra Scanpan, eller Rosendahl Grand Cru. Eller hvad som helst andet, bare ikke de billige hvide glaserede, som flækker fordi de tager fugt ind.

5. Stavblender inklusive minihakker. Mærke komplet ligegyldigt. Minihakkeren er vigtig, den er fiks til at lave pesto.

6. Bradepande med låg. Uundværlig til transport af cupcakes eller bradepandekage.

7. Bagerist. Jeg mangler simpelthen noget at overføre mit nedkølende bagværk til (MissMuffin har fundet en til en rimelig pris i Kop&Kande).


8. Kagerulle med nonstick, det vil sige IKKE af træ. Sådan en mangler jeg bare.

6 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen. Eller lader den gå videre til kokken her i hjemmet ;)

  SvarSlet
 2. Sådan, sikke en dejlig omgang ønsker :)

  Tak for inspirationen, for jeg er meget i tvivl om, hvad jeg skal ønske mig til jul. DOG går det næsten ikke, at jeg ønsker mig noget til køkkenet, for hver gang jeg bare tænker på, at åbne en låge i mit køkken, så kaster køkkenskabene simpelthen op! SHIT!

  SvarSlet
 3. Jeg er med dig på de fleste af de der ønsker! Undtagen Verner Panton krusene, stavblenderen og kagerullen, for det har jeg allerede. Kagerullen er bare fantastisk.

  Håber "#1" betyder, at der kommer mange flere indlæg i serien.

  SvarSlet
 4. Jeg vil ha en kitchen aid! jeg vil, jeg vil, jeg vil!!
  Åha, den er også nummer 1 på min liste, men så meget får jeg ikke i julegave desværre!

  SvarSlet
 5. Især en nonstick kagerulle og en bagerist mangler jeg også! Og så drømmer jeg som så mange andre også om en Kitchenaid, men eftersom jeg faktisk allerede har en Kenwood, jeg købte billigt brugt, er det mere fjollerier ;)

  SvarSlet
 6. Dejligt at min inspiration kunne bruges :)
  Der kommer i hvert fald et par indlæg mere, kan jeg afsløre!

  SvarSlet