søndag den 22. april 2012

hvor er jeg glad!

I går udfordrede jeg jo mig selv på det groveste, da jeg valgte at holde foredrag til Spring Ud. Jeg tog hele vejen til Aarhus og fandt frem til skolen, hvor eventet skulle foregå. Og det viste sig at være en rigtig god oplevelse!

Billede taget af Marie under mit foredrag - jeg sværger, at jeg ikke kiggede ned i mine papirer hele tiden!

Jeg havde haft megen nervøsitet omkring foretagendet, men det var der absolut ingen grund til. Det forløb fint, deltagerne var meget interesserede, og jeg havde overhovedet ikke tid nok til at gå i dybden med det hele fordi mine spørgsmål satte så megen snak og refleksioner frem hos mit publikum.
Som I kan se i kommentarerne til mit seneste indlæg var de rigtig søde, og har sidenhen givet udtryk for deres tilfredshed med mit oplæg. De var endda dybt interesserede i den del der omhandlede teori - bedre publikum kunne jeg vist ikke finde!
Er glad for at det var så positiv en oplevelse, for nu ved jeg, at jeg rent faktisk er i stand til at stille mig op og snakke foran en fremmed flok mennesker.


Som om oplevelsen ikke var god nok i sig selv, gav de to søde arrangører Marie og Pernille mig endda en lille tak-fordi-du-gad-komme gave bestående af en flaske rødvin, lækre Summerbird-chokolader og en creme fra Body Shop. Lækkert!

12 kommentarer:

 1. Hvor er du sej Bitten! Gad godt have hørt dit oplæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig ærlig talt også lidt sej ;)

   Slet
 2. Jeg gad også godt have været der. Jeg blev først opmærksom på arrangementet, da du skrev at du skulle holde oplæg. Det var desværre for sent at tilmelde sig på det tidspunkt. Og jeg bor endda tæt på, hvor det blev holdt :( Jeg må tage med næste gang....

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det var ærgerligt. Ja du må hellere tage med næste gang - garanterer ikke at jeg har fundet et nyt, spændende emne at holde oplæg om til den tid, men tror nu også resten af arrangementet var hyggeligt :D

   Slet
 3. Jeg kan sige at det var supergodt! Jeg vil hvertfald gerne høre et oplæg fra dig igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig dejligt at vide! Må se om jeg kan finde på noget at holde oplæg om til næste event ;)

   Slet
 4. Hvor er jeg glad for at høre, at det gik godt :o) Men jeg var ikke i tvivl om, at du ville klare det med bravour :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var vist primært mig selv, der var i tvivl derom, hehe.

   Slet
 5. Hej Bitten, Som du ved var jeg også helt ekstatisk over dit oplæg og er så glad for at du endte med at komme :-) Jeg linker til dette indlæg i vores reportage om eventet.
  - Og nej! du kiggede bestemt ikke ned i dine papirer hele tiden, jeg fangede dig vidst bare på et dårligt tidspunkt ;-) Har også et lille filmklip af dig hvor du snakker, så man kan se du ikke kiggede ned hele tiden *Griner* Eftersom du slet ikke havde tid nok til at gå i dybden, kan det jo være vi kan kalde dig ind igen og tale om det samme, eller noget andet i fremtiden. Kunne være spændende! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du lagde bestemt ikke skjul på din interesse, det var rigtig rart :D Vær velkommen til at linke til mit indlæg.

   Det er også i orden, at du fangede mig mens jeg kiggede i mine papirer - det var lidt nødvendigt nogle gange, især efter de lange diskussioner blandt publikum, hvor jeg overhovedet ikke kunne huske hvor jeg var kommet til ;)
   Jeg skal med glæde tale for jer en anden gang, det var jo et helt hyggeligt foretagende.

   Slet
 6. Sådan! Du er så sej *highfive* :-)

  SvarSlet