torsdag den 19. april 2012

visit hos kristine

I går var Cupcakemafiaen inviteret hjem til Kristine, og jeg behøver vel næsten ikke skrive, at det var hyggeligt? Vi blev trakteret med dejlig mad: fyldt andebryst, birkesdryssede hasselback-kartofler, asparges og en absolut appetitlig basilikumcreme. Bemærk også den flotte borddækning!Til dessert fik vi en "chokoladesuppe" med sprødt låg, som var så flot anrettet med et chokolademønster ovenpå! Dertil nød vi en særlig kaffe med noget nøddesmag af en art - altså, Kristine og jeg nød det, Line og Sabina tvang det i sig og Camilla tog en kop the.


De andre damer udvekslede alt muligt spændende, de havde købt for hinanden, men da jeg ligesom er klikens fattigrøv, var jeg ekskluderet fra dette. Heldigvis havde Line været så betænksom at bringe mig nogle "falske" kapsler til min Nespresso fra sin nylige ferie på Gran Canaria. Og ikke nok med det, jeg fik også to kogebøger med hjem, fordi Sabina har måtte rydde ud i sin samling. Så gavmildt!


Jeg valgte lidt to bøger, som jeg som udgangspunkt er ret skeptisk over for. Baronessens bog er jeg mildt skeptisk over for, men jeg er sikker på, at der nok skal være nogle idéer deri, og om ikke andet er dens layout fint og tøset. Kernesund Mad er jeg MEGET skeptisk over for (faktisk har jeg joket med, at jeg tog den bare for at brænde den), men jeg er også lidt nysgerrig omkring, hvad den egentlig indeholder. Den familie er lidt for frelst til mig, og jeg forbeholder mig retten til at bruge almindelig, billig mælk i mine opskrifter, men tænk nu hvis man kan blive inspireret på anden vis? Jeg håber.

I dag skal vi faktisk alle sammen ses igen, og endda sammen med Birthe, da hun skal befinde sig som blogger på Ordkraft, og vi har fået æren af at spise med hende inden. Det glæder jeg mig til.
Ind til da overvejer jeg en forårsrengøring, da jeg er alene hjemme, men lad os nu se...

6 kommentarer:

 1. Ære og ære, det ved jeg nu ikke - men jeg glæder mig i hvert fald til at være sammen med jer alle sammen. Men jeg ville nu også gerne have været sammen med jer i går, hold da fast en middag på en helt almindelig onsdag :-)

  Vi ses!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh la' vær', det er en kæmpe ære at møde dig igen :D Vi ser i hvert fald frem til det. Ja du skulle lige have tænkt på at ankomme i går i stedet for, hehe.

   Slet
 2. Åh nej, ikke den der kernesunde familie! De er vildt irriterende! Jeg synes, det er fint, de viser, at man sagtens kan lave mad uden komælk (det gør jeg også selv), men det virker ikke som om, at de argumenterer for, hvorfor de ikke synes, man skal drikke det. I stedet dæmoniserer de bestemte madvarer, og det tror jeg ikke er vejen frem. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har læst nogle af deres bøger (men jeg har læst om dem), så måske er jeg for hård ved dem. Der er bare et eller andet ved specielt hende kvinden, der får mig til at se rødt.

  I øvrigt er jeg vild med ordet Cupcakemafia! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, lige præcis, jeg tror vi har samme indtryk af den Kernesunde familie. Har også kun læst om dem (og hvorfor deres argumenter i visse tilfælde ikke holdt en meter), så nu ser jeg frem til at læse noget AF dem.
   Ja det er et fikst navn for vores lille gruppe ;)

   Slet
 3. Du er søøøød Bitten T :) Godt maden smagte :)

  SvarSlet
 4. Uhm sikke en middag. Lækre gaver du fik. Har tænkt på at lave en kogebogsudfordring hvor man SKAL lave opskrifter (et par om ugen) fra alle de kogebøger man normalt ikke bruger. uh hvad kan det ikke ende med. Hvor skønt at i skal se Birthe. KNUS

  SvarSlet