mandag den 23. april 2012

jeg, en dårlig blogger

Som overhovedet ikke har blogget om, da cupcakemafiaen var ude at spise med Birthe! Jeg skammer mig, men undskylder det med, at jeg har haft hovedet fyldt med mit oplæg.

Men nu kan I så få at vide, at det var en helt vildt hyggelig dag, og Birthe var totalt sød, ligesom sidste gang jeg mødte hende.
Vi hev hende med på Penny Lane, hvor jeg heller aldrig havde været før, men Sabina havde talt en hel del om deres Gateau Marcel, som nogle af os derfor blev nødt til at smage. Den var ikke just de 49 kroner værd, men Sabina sagde også, at den ikke helt levede op til sine standarder denne gang. Øv. Deres stempelkaffe var til gengæld en fryd for min (og Kristines) gane. Selv om det var meningen, at Birthe skulle imponeres, brillerede Penny Lane ved hverken at have den drikkevare eller kage, hun ønskede, og hun endte med at få verdens tørreste pæretærte uden spor af pære - de havde nok en dårlig dag.


Efterfølgende slæbte vi hende med på Caféministeriet, hvor der vist var lidt mere held.
Mine erfaringer med Caféministeriet er begrænsede og ikke særlig prangende, jeg har tidligere fået deres burger, som ikke imponerede mig. Denne gang fik jeg en sandwich med naan-brød, som jeg til gengæld var rigtig imponeret af! De syltede rødløg fik mig i himlen, og jeg er nu nødt til at lave sådanne selv. Sådan kan det jo gå...


Og som om vi ikke havde spist nok på utrolig få timer, fik vi også lov at smage en af Birthes cookies, som hun havde bagt til at have med til Ordkraft. Jeg har selv brugt opskriften mange gange, og elsker dem!

7 kommentarer:

 1. Der kan bare være gode og dårlige dage sådanne steder. Men lyder til man godt tør prøve det af en anden gang ;)
  Dejligt I havde en hyggelig dag med den skønne Birthe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de bør i hvert fald have en chance, og der var også rigtig hyggeligt derinde. Og mange ting man havde lyst til at købe!

   Slet
 2. Det var sådan en skøn dag og det vigtigste var jeres selskab og det kunne ikke have været bedre. Det var så skønt for mig at opleve jeres sammenhold og venskab - tak fordi I ville dele det med mig :-)

  Håber, at vi får mulighed for at ses igen, indenfor overskuelig fremtid.

  KH
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da så lidt, skulle det være en anden gang :) Jeg håber bestemt også, at der vil være mulighed for et gensyn.

   Slet
 3. Det lyder faktisk rigtig lækkert med naan som sandwich brød - jeg elsker nemlig naan brød!

  - Monica / mowles.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke nogen dårlig idé med det naan-brød til en sandwich, særligt ikke fordi selve brødet også smagte rigtig lækkert.

   Slet