torsdag den 10. maj 2012

de der forme...

...fra Netto, som har figureret voldsomt i Cupcakemafiaen (som blandt andet kan ses her hos Sabina). Ja, dem. De er altså ikke noget at råbe hurra for! Ikke til bagning i hvert fald.
Første gang jeg forsøgte mig med banankage i nogle af de mindre forme, trængte fedtet igennem formen og gav grimme pletter udenpå. Ikke særlig dekorativt. Anden gang bagte jeg i de helt aflange af formene, hvor det samme gjorde sig gældende, og som en bonus gik de også fra hinanden i enderne. En fejl, som også Sabina har været udsat for.

Men formene er jo stadig fine, og i brug det skal de! Bagning er ikke det eneste, de kan bruges til, jeg har blandt andet brugt dem i min søsters gavekurv til at indeholde småkager. Det ser smukt ud.


9 kommentarer:

 1. Sikke fint!
  Ja for selvom de ikke lige virker til det oprindelige formål er de da for fine til ikke at bruge til lidt andet lækkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert, de er jo søde at se på :)

   Slet
 2. Har samme erfaring - det er lidt ærgerligt. Specielt når man købte mange pakker.. hihi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også ret glad for, at jeg kun fik to pakker ;)

   Slet
 3. hmm, har selv bagt banankage i dem i lørdags og der skete ikke nogle fejl.....mon det er opskriften der kan være til forskel??? Ej vel..men jeg bagte i de blålige....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan sagtens være, jeg ved at Sabina ikke har haft problemer med fedtgennemtrængning. Så det kan være, at nogle opskrifter fungerer bedre end andre. Men dejligt at høre, at du har succes med dine :)

   Slet
 4. Og det var netop derfor jeg aaaldrig fik købt nogle. Kiggede længe - og mange gange - på dem i netto. Men tænkte at de nok ikke duede helt til at bage med, både pga. fedt gennemtrængning men også at de nok ville gå op i enderne. Ærgeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Al respekt for, at du gennemskuede formene med det samme :D Gid vi alle havde været så forudseende. Men de er nu søde alligevel.

   Slet
 5. Super lækker banankage :-) Banankage med chokolade kan også varmt anbefales:

  http://www.banankage.info/banankage-med-chokolade/

  SvarSlet