lørdag den 19. maj 2012

london #4: min anden rejse

Jeg må jo nok indrømme, at jeg har været bortrejst uden overhovedet at lade jer vide det. Til London. Fordi det var et år siden sidst, og Daniel og jeg ikke kunne undvære byen et sekund længere.
Ligesom sidst var det en lækker tur, og det var dejligt i forvejen at have lidt kendskab til byen, så man følte sig relativt rutineret. Vi oplevede nogle dejlige ting, nogle af dem var en gentagelse fra sidst, og denne gang agter jeg at fuldføre en række blogindlæg omkring det. Forhåbentlig det kan fungere som en slags guide for andre, der skal besøge London. Glæder I jer ikke bare?

Og for at indlægget ikke skal være billedløst, får I et billede, der kendetegner turen ret godt - en undergrundsstation! Der tilbringer man faktisk relativt meget af sin rejsetid...


P.S. Jeg savner allerede London, så det gør helt ondt i hjertet...

12 kommentarer:

 1. Åh, jeg kender det godt. Jeg har været i London 10+ gange, og alligevel glæder jeg mig ALTID til at komme tilbage :o)

  Dog er jeg åbenbart blevet lidt en kylling, for før i tiden var jeg VILD med undergrunden, men det er jeg ikke mere!

  Glæder mig til at læse mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg håber aldrig, at jeg mister min kærlighed til undergrunden! Den er jo en oplevelse i sig selv. Dejligt at der bliver set frem til mine indlæg :)

   Slet
  2. Det troede jeg heller aldrig at jeg ville, for jeg har altid elsket den, men da jeg var i London kun 14 dage efter terror-angrebene i 2005 blev jeg nok lidt skræmt :o( Men jeg håber jeg snart kommer mig over frygten :o)

   Slet
 2. Det kommer som sendt fra himlen! Har nemlig planer om at tage en smuttur derover i slutningen af året, så fortæl endelig løs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og fortælle jeg vil! :D
   Ps. Jeg vil med.

   Slet
 3. iiih jeg skal til London i uge 29, glæder mig helt forfærdeligt :-D så kom endelig med blogindlæg, med gode fif til hvor man skal tage hen og kigge! Vi har allerede bestilt billet til London Eye og musicalen Thriller.. Og for at det ikke skal være løgn, så skal vi bo ved siden af Hyde Park, og imens vi er derovre skal Madonna spille i parken.. wuhuu.. glæder mig!

  - Lærke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har virkelig også noget at glæde dig til. Jeg håber, at mine indlæg vil inspirere dig :) Har planer om at skrive både lidt om butikker, spisesteder og andre oplevelser, så der skulle nok være noget at hente.

   Slet
 4. Jeg kan kun vær enig - London er helt fantastisk :) Vil lige anbefale dig denne side, til næste gang du skal af sted - der er masser af inspiration til oplevelser i London :)

  http://london.dk/

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 5. Aj jeg synes jo London er MIN by - men på den anden side, så er den stor nok til at dele.

  Har sådan lyst til at rive teltpælene op og flytte til London - Måske en dag ;-)

  Glæder mig meget til lige at hoppe op til næste indlæg og læse om din tur..

  KH
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været i London 7 gange - den største oplevelse var nok under OL hvor hele byen summede af sportsfolk og sportsglade turister - skal afsted igen til sommer via dem her for at se en musical for første gang!

   Amalie

   Slet