fredag den 25. september 2009

(chokolade)vafler

Nogle gange, når man læser til eksamen, er man nødt til at holde en pause, hvor man laver noget andet. Eksempelvis vafler. Det kom jeg lige til at gøre. Og jeg kom sørme også til at prøve at putte hakket chokolade i vaffeldejen. Resultatet:

Nu er det så at jeg, grundet vaflernes åbenlyst lækre udseende, burde bryde ud i jubel over deres lækkerhed. Men helt ærligt - chokoladen kunne jeg godt have undværet! Det er en sætning, jeg aldrig havde troet, jeg ville hverken sige, skrive eller tænke. Men det er tilfældet nu her. Jeg synes smagen er overdøvende, man kan ikke nyde vaflerne ordentligt. Dette betyder selvfølgelig ikke, at vaflerne ikke er gode, for det er de bestemt. Især dem uden chokolade.
Men de er ikke super overdrevet lækre, så jeg mangler stadig en suveræn vaffel-opskrift!

5 kommentarer:

 1. Louises svigermor laver vist nogle killer vafler :) jeg prøver at spørge

  SvarSlet
 2. Meget gerne :D For alle dem, jeg laver, bliver småkedelige.

  SvarSlet
 3. uhhmmnn.. de ser da ellers super lækre ud, men som du nævnre bør vafler helst smage af vafler :-) Så ved jeg da at jeg ikke lige skal forsøge mig med det :-)

  SvarSlet
 4. Næh hvor hyggeligt med en kommentar fra en udefrakommende :D
  De ser rigtig lækre ud ja, men jeg vil stadig anbefale at udelade chokoladen. Især efter at jeg har brugt adskillige minutter på at rengøre mit vaffeljern for fastbrændt chokolade ;)

  SvarSlet
 5. synes det er super med sukker til prøverne ... men jeg er nu mere til at have dem her liggende i tasken :-) http://xorac.dk/start/komtesse-vafler-chokoladeovertraek/ gode søde og fulde af energi og lækker smag ...

  SvarSlet