lørdag den 26. september 2009

social afslapning

Første dag i min opgaveskrivningsperiode.
Og jeg har sådan set ikke fået skrevet noget. Men jeg har været aktiv omkring opgaven på anden måde. Jeg har nemlig været på kaffebar med Marie og snakke om den (det var også meningen at Selma skulle have været der, men hun blev forhindret). Nærmere bestemt var vi på Behag Din Smag, hvor jeg ikke havde været før. Og det var ganske lækkert! Jeg lagde ud med en almindelig cappucino (som på billedet nedenfor), og fik senere en lækker varm chokolade. Mmm.

Da jeg kom hjem, skulle jeg næsten straks op på cyklen og afsted mod mine forældres hybel (hvor jeg sidder nu), hvor jeg var blevet inviteret på aftensmad sammen med min søster og hendes kæreste. Og hvilken aftensmad! Den stod på en oksegrydesteg med kartofler og min moders fantastiske sovs, som aldrig fejler.
Efterfølgende har vi blot hygget med kaffe, tv og massage. Og jeg har heldigvis besluttet mig for at overnatte her, så jeg ikke skal cykle hjem i mørket.
Men I må sove herligt!

1 kommentar:

  1. capuccino'en ser herlig ud uhm.. bare man kunne li' kaffe. men så må man jo nøjes med en bette varm chokolade ;) jeg kan forresten fortælle dig at de lemon merengue cupcakes var uovertrufne og jeg kunne spise dem hverdag :D

    SvarSlet