tirsdag den 29. september 2009

eksamen, pølser og pandehår

Eksamensopgaven er godt i gang. Jeg har brugt adskillige timer på bare at finde ud af, hvad der skulle stå i opgaven og hvordan den skulle struktureres. Men nu har jeg det også generelt bedst med at vente med skriveprocessen til jeg ved præcis hvad der skal skrives. Dette kunne jeg dog ikke helt vente på denne gang, og opgaven fylder nu 3 sider. Jeg regner med at få skrevet en masse i morgen også.

I går var jeg hos frisøren og få genetableret mit pandehår, som jeg lidt havde glemt at vedligeholde siden sidst jeg fik det lavet. Jeg har desværre endnu intet billede at byde på, men det er rigtig dejligt at have en frisure igen! Og grundet mit hårs elektricitet fik frisøren også lokket mig til at købe et hårprodukt, nærmere bestemt dette produkt fra Joico. Jeg har endnu ikke afprøvet det, idet jeg tidligere på måneden kom til at købe Paul Mitchells Super Skinny Serum, som jeg anvendte efter dagens hårvask.

Jeg vil lige slutte af med et billede af dagens aftensmad, nu når jeg ikke kan tilbyde et frisurebillede. Aftensmaden var mindre kreativ, og måske knap så luksuriøs, men den vakte behag!

3 kommentarer:

 1. Aftenmaden ser fantastisk ud :D
  Men for lidt remoulade, og for meget ketchup :)
  Glæder mig vildt til at se pandehåret..

  SvarSlet
 2. Det er fordi ketchup både skal gælde til pommes og pølser, men remouladen kun til pommes (og at remouladen i øvrigt var den dyre på tube, fordi Fakta ikke havde andet...).

  SvarSlet
 3. jeg er enig i dit ketchup, remo, pommes og pølse forhold lille Bitten, det har du tydelig lagt mange tanker i :D Joico's produkter plejer som regel at være super gode. Er du ikke snart færdig med den dumme opgave så vi kan hitte ud af noget igen :) tror jeg har fundet et nyt danseagtigt spil til wii'en. p.s. du må gerne byde på sådan en aftensmad

  SvarSlet