fredag den 18. september 2009

studieprogram

Godformiddag, kære læsere! Her sidder jeg træt og kold, hevet tidligt ud af min varme seng grundet ankomsten af en varmeaflæser. Men så er dét overstået. Jeg forstår i det mindste at udnytte den tid, jeg har fået foræret, med læsning af Foucault (som jeg overvejer at skrive om i min teori-opgave senere på semesteret). Han er yderst interessant, men ganske svært læselig.

I går sad jeg og forsøgte at sammensætte et studieprogram for 8. og 9. semester. Jeg var efterhånden begyndt at få lidt stress over, at jeg ikke helt vidste, hvad jeg ville, selv om programmet først skal afleveres om en måneds tid.
Nu er jeg nogenlunde kommet frem til en plan, selv om denne plan kan kræve revidering, når jeg får yderligere informationer. Der er nemlig stadig en del ting, jeg ikke helt forstår.
Men jeg regner med at tage i praktik i forårssemesteret. Det gør mig dødnervøs, fordi jeg så skal til at finde et sted og sådan. Nogen, der rent faktisk vil have mig. Tænk, hvis de ikke findes? Mine overvejelser omkring forårssemesteret går yderligere på eventuelt at tage et valgfag i noget kommunikation. Eller psykologi, men kommunikation virker mest relevant.
I efterårssemesteret udbydes alle de interessante specialiseringer, så det har været lidt svært at vælge. Men jeg satser på, at mine valg vil falde på socialpsykologi og mediesociologi. Så skal der bare krydses fingre for, at disse bliver oprettet! Socialpsykologi er dog rimelig sikker, idet det er populært. Men jeg vil _virkelig_ gerne have mediesociologi, så det ville være fedt. Derudover har jeg tænkt over den udvidede metodespecialisering, men jeg kan jo ikke få det hele. Spørgsmålet angående disse specialiseringer er så, i hvilken størrelse (ECTS) jeg skal vælge dem. Men det må tiden (og flere informationer fra studiet) vise. Fatter stadig ikke halvdelen af alt det med ECTS-point.

1 kommentar:

  1. Nøj lille Bitten! du lyder smisme klog :D du må godt komme i praktik hos mig hvis det er ;) det kunne være ganske underholdende vil jeg mene. Jég går selv og syntes det kunne være lidt fedt at komme til indien i slutningen af uddannelse, det koster bare et spark i hovedet desværre :(

    SvarSlet