søndag den 29. november 2009

1. advent

Så kan man sige, at julen officielt er startet! Endelig, så kan folk ikke klage længere over julepynt over det hele. VÆR VELKOMMEN, JUL!

Jeg fik jo min nye kattekilling, Kate, hjem i går. Og hold op hvor er hun sød! Men okay, det vidste jeg jo godt i forvejen. Hende og Tabitha er selvfølgelig ikke blevet venner endnu, men Tabitha bliver langsomt mere accepterende overfor hende, så der er skam fremskridt. Vi har haft besøg af Maiken og Per i dag, hvilket var lidt udmattende for hende, så nu ligger hun og sover tungt. Hun er så smuk som et ondt år, og jeg er helt vild med hende.Med Maiken og Per fulgte den adventskalender, Maiken har fremstillet til mig. Og jeg har bare fået den sødeste gave i dag! En lille pose med hendes hjemmebagte småkager (jødekager og chokosnitter) samt en virkelig sød hjerteformet skål med et indhold af chokolader. Mmm!Nu tror jeg sådan set, at jeg vil finde lidt julepynt frem! Hvor er det herligt, at jeg har hele denne dag til at slappe af i, fordi jeg sendte min synopsis til teoriopgaven i går.

3 kommentarer:

 1. åh en lækker kattebasse :) og sikke nogle fine gaver du har fået af Maiken. Nu har du vel husket at sige at har fodret mig med kanelmuffins :)

  SvarSlet
 2. Hun er søøød!

  BTW har tænkt mig at blogge om din lille gave, men jeg kan ikke finde mit overførselskabel fra kameraet, så jeg kan ligge et billede af det ind i bloggen, så jeg blogger lige om det næste gang, når jeg har fundet det :D

  SvarSlet
 3. Line jeg tror faktisk ikke engang, at jeg fik det nævnt ;)

  Janne det er bare helt i orden, jeg glæder mig til at se, om det ser lige sådan ud som da jeg afsendte det, hehe.

  Og ja, min kat er SÅ lækker!

  SvarSlet