onsdag den 11. november 2009

når man snakker om solen...

Marie, Selma og jeg var i dag inviteret hjem til AK, hvor vi ikke havde befundet os før. Den stod på brunch, og hold op det var godt. Dette var hvad vi fik serveret:


Og som jeg nævnte lidt i går, havde jeg bagt (eller, faktisk taget op af fryseren) pebermyntecupcakes til anledningen og dekoreret dem fint ved brug af min nye lime-pastafarve, samt fine små chokoladestjerner fra Rema 1000.


Nå, men kort efter vi er ankommet hos AK sidder Selma og jeg så og snakker om praktik, som vi begge vil i på vores 8. semester. Både Selma og jeg har skrevet til Nordjyske Medier for længe siden, og ingen af os har hørt fra dem overhovedet. Vi snakker så lidt videre, og pludselig ringer min telefon. Jeg tager den, og får et chok, da det lyder: "Hej, det er xxx, fra Nordjyske Medier". Hvad er sandsynligheden?! Jeg aner knap nok, hvad jeg sagde under samtalen, for jeg var fuldstændig paf. Men jeg skal i hvert fald til samtale hos dem næste torsdag klokken 10! Jeg er simpelthen så glad og så sindssygt nervøs allerede nu, så jeg er spændt på, hvordan det nogensinde skal udarte sig. Hvis jeg får praktikplads dér vil det være ovenud perfekt, da jeg jo har tænkt mig at specialisere mig i mediesociologi. Så kunne man altid drømme om et eventuelt efterfølgende job dér... Men nu må vi lige se, om jeg får praktikpladsen først!

1 kommentar:

  1. wow! flotte muffins endnu engang :) jeg må også tiltuske mig sådan nogle stjerner.
    Åh jeg håber du får den plads :) det kunne være lækkert

    SvarSlet