søndag den 15. november 2009

danse-cupcakes

Jeg havde sådan en overvældende lyst til at bage i går aftes, at jeg var lykkelig, da jeg endelig kunne gøre det i dag. Jeg stod nemlig for kage til min mors dansehold i morgen, hvilket var en udemærket grund til at indvie nogle flere af mine engelske kage-ting.
De skulle selvfølgelig have æren af at smage de nyopdagede pebermynte-cupcakes. Jeg bagte dem i guldforme, og valgte at farve glasuren "sort" (ja det blev så mere gråt, ligegyldigt hvor meget farve jeg brugte). Ovenpå dryssede jeg guldstjerner. Her er resultatet:


Ud over disse lavede jeg bananmuffins med chokolade, efter opskriften på Lines blog - som er en rigtig god opskrift, i øvrigt! Disse pyntede jeg med chokoladeglasur samt et lille drys kakao. Resultatet ser således ud:


Da jeg leverede dem hos mine forældre, hvor jeg i øvrigt også dekorerede dem, var jeg også inviteret til aftensmad. Vi fik et grøntsagsfad, som min mor er blevet stor fan af at lave, og som smager rigtig godt. Det handler om en masse forskellige grøntsager skåret i stykker, med noget olie og noget honning, og så en form for kød med, som i dag var kalkun. Mmm. Og jeg har endda fået grøntsagsrester med hjem, så jeg regner med i morgen at skulle kaste mig ud i at lave en suppe af disse. Og så hyggede vi ellers resten af aftenen på afslappet familie-manér, indtil jeg greb cyklen og kørte hjem.

Status for eksamensopgave: 722/4.500 ord.

3 kommentarer:

  1. OMG, Bitten, de ser virkelig gode ud! Jeg glæder mig til at få en ovn! Hvad måtte du slippe for de ting fra den engelske side?

    SvarSlet
  2. åh Bitten, vores elskede pebermynte cupcakes :D de er blevet virkelig fine! glæder mmig til at vi får arrangeret en date, så jeg kan få mine kageting.

    SvarSlet
  3. Man bliver jo helt lækkersulten af at se alle dine kager :)

    SvarSlet