tirsdag den 10. november 2009

nattens sære drøm

Inspireret af Janne agter jeg at smide den sære drøm, jeg havde i nat, herind:

For det første var jeg af hankøn, men jeg kan ikke helt huske hvad jeg hed.
Jeg var sammen med en masse andre mennesker til noget halløj, som foregik udenfor. Der var en slags bod, hvor man kunne købe ting. Boden var opdelt i 4 hjørner, fordi dem der var derinde var opdelt i hold, rødt, grønt, blåt og gult. Dette blev symboliseret ved, at der hang badesvampe i den givne farve i forskellige udformninger i hver bod. I den ene af boderne stod imidlertid Liz og Max fra serien Roswell. Jeg mener, at jeg, selv om jeg var fyr i drømmen, stadig var rimelig forgabt i Max.
På et eller andet tidspunkt udbrød der en form for kamp i området, som primært gik ud på at kaste med de våde badesvampe fra boderne. Jeg deltog, og kastede svampe efter en person. Åbenbart skulle jeg af denne person derfor modtage en straf, som var at få stukket akupunktur-lignende nåle i mine ben. Denne mand, som skulle gøre dette, gjorde det åbenbart regelmæssigt og var vant til, at nålene kun lige akkurat skulle gå gennem huden. Dette voldte ham imidlertid problemer ved mit højre knæ, hvor han derfor blev ved med at stikke nålen ind, og alt for dybt. Det gjorde ret ondt. Bagefter hørte man ham udtale, at det ikke forløb som det skulle. Jeg havde rimelig ondt i mit knæ, og en eller anden sagde, at hvis det blødte, var der noget alvorligt galt. Man hørte Liz sige til Max, at hvis hun pludselig smuttede, så skulle han følge efter i en fart. Da jeg opdagede, at mit knæ blødte sindssygt meget, gjorde jeg tegn til hende, og hun og Max fulgte med mig ind i et hjem, som åbenbart tilhørte det røde hold. Mit knæ havde fået en kæmpe flænge, som skulle sys, og det brød jeg mig virkelig ikke om. Jeg blev lagt ned på gulvet, hvor folk gjorde sig klar til at sy mig. En eller anden sagde, at det var virkelig synd for mig, for jeg var næsten lige blevet syet et andet sted med kun ét sting mere end jeg skulle nu. Jeg kan huske, at jeg pev virkelig meget, og det var virkelig ubehageligt at blive syet uden nogen form for bedøvelse, som jeg ellers prøvede at kræve. Under syningen ville jeg have en eller anden kvinde hen til mig, så hun kunne holde mig i hånden, jeg ved ikke om det eventuelt var Liz, men jeg holdt åbenbart meget af hende.

2 kommentarer:

  1. Hahahaha Bitten, det er vidst ikke kun mig, der har fucked-up drømme. Vågnede du så og opdagede du havde ondt i knæet? Synes tit drømme påvirkes udefra!

    SvarSlet
  2. Nej det havde jeg faktisk ikke, hvilket også undrer mig lidt.

    SvarSlet