mandag den 1. marts 2010

analysekage

Jeg havde bagt denne fine og velsmagende brunsviger i anledningen af, at min afdeling på Nordjyske (Analyseafdelingen) har flyttet lokale, så vi inviterede på indflytterkage. Det var en succes. Den blev bagt efter denne opskrift - næste gang vil jeg prøve en anden i håb om, at den bliver mere luftig, og ikke helt så flad som denne. Sig endelig til, hvis du har en perfekt opskrift på brunsviger.


Hvor jeg dog bare godt syntes, at denne dag kunne have været længere! Jeg har været i fuld gang siden jeg kom hjem, og synes ikke, at jeg har nået halvdelen af det, jeg inderst inde gerne ville. Jeg ville eksempelvis gerne have bagt et franskbrød. Og jeg ville også gerne have trænet Wii Fit (som jeg prøver at få en rutine op om igen, blog herom senere). Men i stedet har jeg lavet alt muligt andet. Og om lidt skal jeg i bad og videre under dynen.
Til aftensmad lavede jeg imidlertid Piskerisets krydrede kyllingefrikadeller, og dertil en pastasalat. Velsmagende, og der er rester til madpakken i morgen.


800 g hakket kyllingekød
2 tsk grøn karrypasta
1 æg
1 tsk salt
1 tsk stødt koriander
2 spsk rugmel

Alle ingredienser røres grundigt sammen. Hæld lidt olie på en pande og steg frikadellerne i fedtstoffet.

2 kommentarer:

  1. Rester til madpakken er en god opfindelse:)
    Jeg kender det godt, jeg får også sjældent lavet al det jeg gerne vil...

    SvarSlet
  2. hahaha jeg er vild med analyse kagen :D

    SvarSlet