torsdag den 8. april 2010

min påske og linebesøg

Søndag var jeg til en yderst underholdende påskefrokost hos min søster, jeg orker ikke helt at beskrive dagens og nattens begivenheder, så jeg opsummerer; Tunmousse, æg, æg, æg, fyldte æg, æggesalat, snaps, skræmmende hurtig alkoholisk stemning, dart, tør chokoladekage, lille kylling smurt ind i chokoladeglasur, øråd, bustur, "jeg er ved at oplære hende", pool, hovedpine, verdens værste drinks (men gratis), lightere, ivrig læremester, Burger King, opsplitning. (Okay, jeg gik over gevind, men det var sjovt at komme med stikord!).

Tunmoussen og lidt af bordet:


Tirsdag havde jeg æren af at besøge Line. Vi fandt verdens uden tvivl mest underholdende Wii-spil, Just Dance, og slog os rigtig løs! Jeg ville gerne poste billeder, men som vi sagde, "Hvad der sker ovenpå, bliver ovenpå".
Hvad der skete nedenunder, må I derimod gerne få indblik i! For det første grillede vi, det var dejligt forårsagtigt vejr endda.


Bemærk min hjælpende hånd, der kommer pølsemesteren til undsætning.


Mmm! Det ligner jo helt sommer, ikke?

Efter spisningen var vi på en mission; Red en Amo færdigblanding! Line havde købt en pakke på tilbud, og vi ville se, hvad vi kunne gøre for den. Nu ved ingen af os desværre, hvorledes kagen smagte uden vi havde pillet ved den, men den var i hvert fald lækker bagefter! Vi tilsatte banan, peanutbutter og hakkede valnødder, og kom noget færdig bøtteglasur ovenpå. Og selvfølgelig i cupcakeforme!
Jeg var så heldig at fange dette ultimative pletskud med kameraet af Line, som tager billeder af kagen:

2 kommentarer:

  1. Hi det var en herlig måde at beskrive på... Lyder som et herligt besøg. Har læst om jeres vilde dance off........ Må have mig en WII og så finde nogen yngre veninder hi hi. Jeg har faktisk en hel bog på engelsk om hvad man kan gøre ved kage miks!!!!! KNUS til dig Bitten♥

    SvarSlet
  2. Ja det har jeg da, 2 stk. fuldtidsterrorister :) og de stortrives i den nye lejlighed :)

    SvarSlet