mandag den 26. april 2010

hjemmeweekend

Jeg har jo været lidt bundet til mit hjem denne weekend, med min lille patient Kate. Ikke at der er så meget med hende, men har ikke umiddelbart haft lyst til at efterlade hende alene hjemme i timevis. Hun har sovet utrolig meget! Det har været en hel fryd, selv om det selvfølgelig er synd for hende. Men hun har det nu fint, i morges løb hun rundt og legede. Med Tabitha, som stadig ikke har forstået, at Kate ikke er et farligt lampedyr, men rent faktisk den samme kat, som tog afsted i fredags.

Nå men alene var jeg ikke. Lørdag fik jeg besøg af min lillesøster, sammen med hvem jeg spiste en del usunde sager og så 4 afsnit af Kongen af Queens. Det var hyggeligt.
Søndag var det så Daniel, der kom og besøgte mig, med den intention at vi skulle spise sammen, og han skulle opsætte trådløst internet i min hybel. Vi så i øvrigt også 6 afsnit af Kongen af Queens, fordi han insisterede på, at vi skulle se mindst lige så mange som Maiken og jeg havde gjort. Vi fik denne karrysuppe med kylling, som efter min (og mine ofres) mening er formidabel. Jeg har dog aldrig benyttet mango deri. Da jeg ikke selv var billedaktiv, bruger jeg Daniels billede af elendig kvalitet:


Dertil bagte vi i øvrigt baconmuffins! Det er sådan en, der står i baggrunden. Men da jeg selv har taget nogle billeder af dem, vælger jeg senere at give dem et indlæg for sig selv, inklusive opskrift. Lige nu er jeg nemlig ikke hjemme ved nogle af delene. Jeg sidder på min praktikplads (pt opgavefri), og har det skidt med, at jeg ikke kan være hjemme hos Kate. Hun formår nemlig af og til at få bakset plastikkraven af, og jeg frygter, at hun vil gøre det i løbet af dagen, og gnave i sine sting. Men jeg kan desværre ikke stille så meget op.

Min frokostpause har jeg tænkt mig at bruge på at gå over på AUB og hente 6 bøger, jeg har reserveret.

3 kommentarer:

  1. Jeg håber det går med dit stakkels lampedyr! Har været så heldig at mine bare har taget det stille roligt - Mads virkede godt nok decideret fuld da han kom hjem fra doktor dyr, men ellers vard er intet!

    SvarSlet
  2. Den ret ser ret behagelig ud!

    SvarSlet
  3. Baconmuffins!? Den blog glæder jeg mig til. Jeg forestiller mig kage med bacon.. Men det er nok en lidt anden slags :P

    SvarSlet