mandag den 16. august 2010

dex ♥

Jeg er faldet, virkelig faldet, for Dexter. Mage til fantastisk serie finder man vist ikke! Den fangede mig virkelig fra første afsnit, og fra andet afsnit kunne jeg slet ikke lade den være. Heldigvis er jeg kun kommet til andet afsnit i sæson 2, så jeg har masser af timer tilbage i hans selskab. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, når jeg har set det hele engang. Men så er det jo godt, at disse to skattebasser kom med mig hjem i dag, så jeg kan have uendelig tid med ham!


Jeg skulle bare lige til tandlægen, og så syntes jeg altså, at jeg fortjente dem på grund af den ubehagelige tandrensning. Jeg tror jeg vil sove med dem i nat...
Du skylder virkelig dig selv at se Dexter!

3 kommentarer:

  1. Åh, det er fantastisk at 'møde' en der har det på samme måde. Her elsker vi også Dexter og har nu efterhånden fulgt ham i 4 sæsoner. Den bliver bare bedre og bedre den serie :-)

    SvarSlet
  2. Godt at nogen har forstået, at man altså SKAL se Dexter :D Jeg synes virkelig også at den bliver bedre for hvert afsnit, og har ret svært ved at lade være bare at se det hele ud i én køre.

    SvarSlet
  3. Dexter er en nice serie! ALT for længe siden, jeg har set det!

    SvarSlet