mandag den 30. august 2010

mig, tømmermænd? næh

Jeg har aldrig tømmermænd. Det er lidt af en velsignelse tror jeg, at dømme på mine medmennesker og deres hyppige klager efter en festlig aften. Og jeg var også pænt glad for det i går. I lørdags holdt Daniel nemlig fødselsdagsfest, og det var uhyre sjovt. Jeg vil starte med at vise jer, hvilken kjole jeg havde på. Jeg går så sjældent i kjole, så I skal huske at værdsætte det - og kjolen er forresten udlånt af min søster. Ansigtsudtrykket er venligt udlånt af mig selv, det var mit forsøg på at ligne en uskyldig pige.


Aftenen forløb meget vel, med en fin indtagelse af alkohol, og uden at afsløre for meget kan jeg sige, at jeg så således ud senere på aftenen - der blev headbanget:


Maiken og jeg delte en plade Marabou på relativt kort tid (undskyld Maiken, jeg ved det er tys tys). Vi spillede relativt kedelig TP på PS3, hvor de resterende hold til sidst lod Daniels hold vinde for at spillet kunne komme til en ende. Pludselig blev der indkøbt en flaske Fisk, og det hele blev meget sjovere. Derefter blev der så indkøbt en flaske til. Headbanging og heftig dans aka hoppen rundt begyndte. Virkelig mange sjove videoer blev optaget, og bliver IKKE offentliggjort. Vi hørte Scooter. Jeg tog med min søster og hendes kæreste hjem, da de andre tog i byen. Inden da tog Maiken og jeg en slurk af en stor appelsinjuice fra køleskabet. Og 2 affaldsposer i tilfælde af, da vi skulle køre i bus. Vi kom godt hjem, og Maikens kæreste lavede pommes frites, friturestegte pølsestykker og bearnaisesauce, hvilket på daværende tidspunkt var et himmelsk måltid. Dagen efter tog han hjemmefra, og Maiken og jeg købte et franskbrød, som vi spiste relativt meget af, og drak alt for meget appelsinjuice, fordi vi havde haft lyst til det siden aftenen forinden. Åh ja, det var tider.

4 kommentarer:

 1. hvor er det skønt at se at i kan more jer sammen. Der er alt for mange søskende der ikke kan holde hinanden ud. Husk at nyde det

  SvarSlet
 2. Det er i hvert fald ikke noget problem for os :)

  SvarSlet
 3. hvor er du fin i den kjole :) du har mange look! det lyder bare som en herlig aften

  SvarSlet
 4. Hvor er du yndig! OG PARTAY! Haha :D

  SvarSlet