mandag den 2. august 2010

inception

Så var det jo, at I skulle høre min mening om den film, jeg så i går, altså Inception.Den handler om noget så interessant som nogle mennesker, der har specialiseret sig i at færdes i andre menneskers underbevidsthed. Dybt interessant, virkelig. Jeg synes at hele konceptet var utrolig spændende, og ydermere var filmen godt lavet med de forskellige sære ting, der kunne finde sted i drømmene.
Den indeholdt selvfølgelig også en række pænt fine skuespillere, og så Leonardo DiCaprio, som jo i løbet af de sidste år er begyndt at indgå i denne kategori. Tillykke til ham. Dog fandt jeg, at hans rolle i denne film mindede lige lovlig meget om hans rolle i Shutter Island. Men det er åbenbart dét, han kan.
Filmen ligger jo pt på en tredjeplads på IMDB's top 250. Om jeg synes, at den ligefrem har gjort sig fortjent til det? Nok ikke... Jeg synes, at den var rigtig god og spækket med spænding, og bestemt værd at se. Men jeg synes ikke, at der som sådan var noget specielt over den. Det var selvfølgelig et "nyt" koncept og sådan. Men stadig. Jeg tror det handler lidt om, at jeg havde forventet, ud fra andres udtalelser, en film hvor man sad sådan lidt: "Hvad handlede DET om?!" bagefter, men plottet, på trods af kompleksiteten, var fint gennemskueligt. Jeg kan berolige mig med, at den nok falder med tiden. Og med, at størstedelen af de højtliggende film på IMDB er noget lort (undtagen SELVFØLGELIG nummer 1!).
Det bedste ved filmen var næsten slutningen - hvor var det morsomt at fornemme en hel biografsal sidde i åndeløs spænding med blikket fokuseret på en lille snurretop! I liked.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar