onsdag den 25. august 2010

remember me


Vi så som sagt Remember Me i går aftes. Det var jo i sig selv lidt interessant at skulle overvære Robert Pattinson i en film, som ikke var Twilight-relateret (ud over selvfølgelig Harry Potter), så det havde jeg glædet mig til. Og måske var han også den umiddelbare årsag til, at jeg ønskede at se filmen, sammen med selvfølgelig Emilie de Ravin, som jeg kender fra Lost, og som er rigtig fin.
Jeg må sige, at noget af det første, der slog mig var, hvor dejligt det var at se Robert ude af Edward-rollen. Jeg havde virkelig fået nok af den måde, hvorpå Edward hele tiden skulle se ud som om han havde fået stukket noget op bagi. Den der virkelig anstrengte ansigtsmimik. I denne film var han bare... normal. Det var ret fantastisk. Og jeg synes også at han får lov at vise langt mere skuespilsmæssigt potentiale i denne film. Han var virkelig sød, og ærlig talt også rimelig sexet.
Historiemæssigt var filmen okay, to unge mennesker som har været igennem lidt af hvert med hensyn til deres forældre, mødes under særlige omstændigheder og forelsker sig. Dog var der ingen vild spænding på noget tidspunkt, ud over lige til slut - men jeg vil selvfølgelig ikke afsløre for meget. Filmen er næppe Oscar-potentiale, men ret fin efter min mening, og jeg kunne bestemt godt finde på at se den igen.

3 kommentarer:

 1. Jah, hmm..
  Lyder umiddelbart som en film der ikke havde fået nær så meget succes, som den, den trods alt har fået, hvis ikke det havde været for Robert P..

  Men sådan er der jo mange film, med lignende stjerner..

  SvarSlet
 2. Jovist, jeg havde nok heller ikke set den hvis det ikke havde været for de to skuespillere. Ikke fordi jeg er besat af Rob, men fordi jeg havde forestillet mig at han kunne være ret god, hvis ikke han var fanget i Twilight-universet. Og jeg havde ret! I følge mig selv, i det mindste :)

  SvarSlet
 3. tror jeg skal se den så! Gad godt se Rob i en lidt andet rolle, for SÅ meget er han jo ikke med i Harry Potter :)

  SvarSlet