tirsdag den 5. juli 2011

bedste bog i sommervarmen

Mens jeg sidder her i specialesumpen kan jeg da lige vise jer, hvad jeg var så heldig at finde i postkassen i går... Den skal I nok komme til at høre mere om!
Published with Blogger-droid v1.7.2

4 kommentarer:

 1. Hohooo - den har jeg også lige købt! Nu er problemet bare, at jeg ikke tør kigge i den... ;-)

  SvarSlet
 2. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 3. Piske, det er også dødsensfarligt! Men den er så fiiiin indvendig.

  Lise, jeg går ikke rigtig ind for det der med at bytte links, men ellers tak for dit tilbud :) Og tillykke med din nye blog.

  SvarSlet
 4. Oooooooohhhhh!!!! HELT ærligt, jeg sværger. Jeg er snart nødt til at kapre dig til en dag, hvor du bare varter mig op med div. søde sager, bagværk og hjemmelavede lækkerier.

  SvarSlet