søndag den 24. juli 2011

printvenlig knap

Jeg var forbi frøken Rebelsig her den anden dag, og hun bragte et indlæg om en Printer Friendly-knap, som hun havde set på andre blogs. Det var da en fantastisk idé, tænkte jeg, og nu har jeg også sådan en (som du kan se, hvis du kigger i bunden af dette indlæg).
Jeg vil hermed opfordre jer alle til at gøre det samme. Knappen, og en vejledning til at indsætte den, findes her. Der er forskellige udformninger af knappen, og det er ganske let at indsætte den. Når du kommer derind, skal du i toppen vælge, hvilken side du ønsker at bruge knappen på (website, Blogger-blog eller Wordpress-blog), så får du en kode, som du skal indsætte i din blog-editor. Det hele står beskrevet derinde, og ellers er jeg mere end parat til at hjælpe.
Især vil jeg opfordre jer, som bringer opskrifter på bloggen, da det gør det dejlig let for læserne at udskrive disse - man kan sågar med et enkelt klik vælge at udskrive opskriften uden billeder.
Held og lykke :)

4 kommentarer:

 1. Synd, det er nødvendigt med sådan en fætter :S

  SvarSlet
 2. Uha, så fint der er blevet herinde:)
  Jeg synes knappen er grim, så jeg gider ikke ha en, haha..

  SvarSlet
 3. Michael, jeg forstår ikke, hvad du mener.

  Sabina, taak :) Ej, det kan du ikke være bekendt! Du er ligesom en af dem, det ville være rart med sådan en knap hos, haha. Vær opmærksom på, at du også kan designe din knap selv.

  SvarSlet
 4. Smart! Hummm hmm... Skal/skal ikke!

  SvarSlet