Santa Maria var så rare også at sende mig en ladning Tex Mex-produkter efter min henvendelse hvor jeg indrømmede, at jeg er svært glad for disse. Jeg har lovet at forsøge at være lidt eksperimenterende med eksempelvis deres salsa, men jeg lægger lige ud med noget ganske traditionelt. Har du som læser forslag til, hvordan man kan bruge salsa lidt utraditionelt og knap så mexikansk, så bring endelig en kommentar.
Og nu vil jeg gerne præsentere for jer: Tortillas med vegetar-kød fra Santa Maria! Produktet er dette.
Og se bare, hvordan det fuldstændig ligner kød, når man fylder det i en tortilla.
Det er åbenbart noget, der hedder sojaprotein, og det udvider sig, når det bliver forbundet med vand og de flåede tomater, der skal i. Det har faktisk mere eller mindre både konsistensen og smagen som når man laver tortilla med hakket oksekød, omend jeg syntes det var lidt suspekt. Stadig foretrækker jeg personligt kødversionen, der er mere struktur i kød. Men hvis man er nyudklækket vegetar og savner en god, mexikansk tortilla, er dette vejen frem!
Tortillaen var i øvrigt sådan en Corn tortilla. Også helt anbefalelsesværdig.
jeg har det også til at ligge, så jeg må hellere prøve det snart ;) Daniel er nok bare ikke så vild med ideen haha.
SvarSletHaha, jeg elsker din overskrift med FALSK kød Bitten :)
SvarSletSelvom kødet er falsk, så ser det altså meget meget lækkert ud :)
Line, prøv at undlade at fortælle, at det er falsk kød :D
SvarSletKristine, jamen det var sådan jeg opfattede det, haha. Som noget, der prøvede at være kød, men ikke var det. Og tak :)