tirsdag den 12. juli 2011

farlige fru ronne

Jeg begik i dag en fejl af de helt store. Jeg begav mig simpelthen ind i Fru Ronne. Det skal man bare ikke gøre, med mindre man har til formål at blive fattig på meget kort tid. Til andre der elsker hende har jeg netop fundet hendes Facebook-side, som jeg kun kan anbefale, da man aldrig helt kan få nok.
I dag fristede hun primært med the. Oprindeligt var dette også meningen, da jeg skulle have noget the til en European Teaholics Swap. Jeg har i århundreder været fristet af theen af mærket LØV, primært fordi dåserne er så fine. Det er dog nemmere at swappe med thebreve, så jeg valgte en slags gaveæske med fire forskellige slags:


Jeg elsker at theen er i små, fine stof-thebreve. Er dog en anelse trist over, at jeg ikke fik en æske med fuglen der pirker i en plante (kan ses på linket ovenover), men jeg valgte de varianter, der lød mest interessante. LØV!
Nåja, men dette var selvfølgelig ikke nok, Fru Ronne skulle jo hive flere penge ud af mig... Så hun fristede med en æske med Kusmi Iced Teas.


Vi ved jo alle, at det bare er et salgstrick, og at disse theer ikke er en skid specialfremstillet til at lave iste af (selv om ekspedienten faktisk sagde det, da jeg spurgte, men poserne er præcis de samme, som jeg plejer at købe til almindelig the! Fnys!). Der er dog mange interessante varianter, og theen er i små stofposer ligesom LØV.

6 kommentarer:

 1. Haha, vi bliver aldrig klogere Bitten:)

  SvarSlet
 2. Uhm, det ser lækkert ud. Har aldrig prøvet LØW te, men har fundet en kærlighed til Urtekrams te-varianter, som også kan bruges som iste (og det smagerrent faktisk godt koldt!). God onsdag

  SvarSlet
 3. Bitten du ved at man ikke må gå derind alene! Det er umuligt at komme tomhændet ud ;)

  SvarSlet
 4. Nu skal jeg nok lade være med at være ond eller jo, i første omgang er jeg ond, men derefter bliver jeg sød:-)

  På min fars arbejde har de Kusmi the i de der breve, så når vi mangler the i breve tager han en ordenlig røvfuld med hjem af de varianter der nu lige er. Ja, det var ondt!

  Til gengæld kan jeg så glæde dig med, at de er ret geniale til icetea, specielt den grønne med citron og ingefær - jeg plejer at koge en ordenlig spandfuld vand om aftenen og så lader jeg brevene ligge og trække i vandet til dagen efter. Ellers synes jeg godt grøn ice tea kan smage for lidt af the og for meget af den smag man nu tilsætter:-)

  SvarSlet
 5. Jeg var derinde i dag... Heldigvis overlod jeg shoppingen til min veninde, så det lykkedes mig rent faktisk kun at kigge!

  LaTascha... sådan noget siger man bare ikke! :P Gratis Kusmi the - hvem gider dog det? Fnys.
  Det var faktisk præcis den jeg lavede isthe af i går, men lod den trække lidt for kort tid tror jeg. Plejer du at tilsætte nogle sødestoffer?

  SvarSlet
 6. Det er lidt forskelligt om jeg tilsætter smag eller søder isthe. Nogle gange kan jeg godt bare lide at drikke den kolde the rent og
  andre gange kommer jeg lidt citron eller limesaft i, appelsinsaft eller lidt hyldeblomstsaft smager også godt. Hvis jeg søder det, er det enten med flydende honning, agavesirup eller lidt rørsukker - evt. hjemmekogt rørsukkersirup, så opløses sukkeret hurtigere:-)

  SvarSlet