fredag den 8. juli 2011

hygge hos sabina

I går var Sabina, Line og jeg atter samlet til lidt mad og en hel del tøsesnak. Det er efterhånden blevet en god vane, og vi har allerede aftalt det næste besøg (som bliver hos Line og inkluderer hundehvalp). Derefter er det vist min tur til at være værtinde, eftersom vi slet ikke har været hos mig endnu. Men det bliver efter jeg har afleveret speciale!

Sabina satte livet på spil for at lave os den mest farverige salat nogensinde med lilla blomkål og gulerødder i sære farver. Derudover fik vi en dejlig tærte med tomat og rødløg, og en ordentlig gang tzatziki. Hun havde også lavet lemonade, men ingen af os kunne desværre smage noget af den grundet hvidløgsmængderne i tzatzikien.


Til dessert fik vi den mest silkebløde panna cotta med lakrids! Tilsat et par chokoladechips og et sødt jordbær. Sådan en lille lakridsdessert fylder godt nok meget rent smagsmæssigt, men samtidig ønskede jeg ikke, at den silkebløde fornemmelse i min mund nogensinde skulle stoppe. Mmm.


Som en bonus fik både Sabina og jeg en værtindegave af Line i form af hjemmelavede skumfiduser, nogle drysset med hyldeblomstsukker. Jeg har netop smagt en af dem, og de er lækre!

5 kommentarer:

 1. Sikke I madnørder. Det lyder hyggeligt :)

  SvarSlet
 2. Det ser super godt ud!
  Jeg har altid været bange for at smage og servere en dessert med lakrids, da jeg er bange for, at det får en dominerende smag.

  SvarSlet
 3. Det var super hyggeligt igår- sikke vi kan nørde (og spise)...

  SvarSlet
 4. Er enig med Stine! Og slem misundelig. Jeg forstår slet ikke, hvor i får fantasien fra. Det er ret fedt :)

  SvarSlet
 5. Enig - ser bare super lækkert ud :)


  Sommerhilsen

  Kurt
  http://brunchikøbenhavn.dk/

  SvarSlet