søndag den 31. juli 2011

human wellness water

For et stykke tid siden skrev jeg en venlig mail til Kildespring, som havde sponsoreret nogle produkter til Madbloggertræffet. I vores goodiebag fik vi Isklar kildevand samt en udvalgt HUMAN juice. Kildevandet var, ja, kildevand, bare i utroligt smukke flasker. Jeg har prøvet flere af deres HUMAN juicer, og ingen er desværre faldet i min smag. Derfor spurgte jeg, om jeg allernådigst måtte få et par smagsprøver af deres andre produkter. Hele konceptet er nemlig super fedt - lækker indpakning, økologi og naturlighed. Det kan vi lide.
Jeg fik et par forskellige produktprøver, deriblandt af deres HUMAN Wellness Water. Nu har jeg prøvet alle tre slags, og de kan sagtens anbefales som en læskende drik her i sommervarmen! Det er ikke juice, men som navnet antyder, vand med smag. Og smagen er god og naturlig.

Den første hedder FRESH+ Vitamins og har en smag af appelsin. Den er min umiddelbare favorit, da den er ekstra frisk (haha, deraf navnet). Den blå hedder ENERGY og har en smag af blåbær. Den pink smager af hindbær, er koffeinfri og bærer navnet RELAX.
Jeg har tilladt mig at beholde flaskerne til at have vand i, da de er så fine, og hver især er prydet med et lille, sjovt citat om den pågældende drik.
Drikkenes Facebookside siger, at prisen er omkring en 20'er.

2 kommentarer:

  1. Synes flaskerne er vildt fede(:

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Krejler! Sidder og overvejer hvem jeg kan få til at sende mig noget testværk.. Nogle idéer? 8-)

    Men ja, flotte flasker!

    SvarSlet