mandag den 14. januar 2013

1. babypakke: matas

Ja jeg kan altså ikke holde min kæft omkring det der graviditet, så læs med eller lad være ;)

Forleden blev jeg helt officielt gravid, da jeg hentede den gratis babypakke fra Matas. Som en gravid, der gerne vil spare penge, er disse babypakker ret attraktive, selv om det kun er småting, man får. Men det er en udmærket mulighed for at få afprøvet nogle forskellige produkter og afgøre, hvilke man vil købe i fremtiden.

Indholdet af babypakken var dette:

 • En Avent sutteflaske, 125 ml
 • 1 ble str newborn
 • 1 ble str midi
 • 1 pakke fodsalt
 • 1 prøve på Matas Alt-i-en ansigtsrens (uden parfume)
 • 1 lille tube Matas Baby zinksalve
 • 1 lille tube Matas Baby lotion
 • 2 eksemplarer af "Vores Børn"
Alt i alt er det da et meget hyggeligt lille ensemble af babyting. Umiddelbart tænker jeg, at sutteflasken er det mest brugbare, men jeg er da også meget glad for de to prøver på babyprodukter, så jeg ligesom kan bedømme, om det er noget jeg selv skal investere i. Jeg ville derfor helt klart have foretrukket flere babyprodukter frem for fodsalt og ansigtsrens, selv om jeg synes det er fint, at der også bliver tænkt på moderen. Jeg ved bare, at jeg næppe får brugt fx ansigtsrensen, for det er jo sådan noget, jeg har i forvejen. I fremtiden kunne det dog være oplagt, at babypakken inkluderede prøver fra Matas Natur-serien, som der jo også er en folder omkring i pakken (hint hint, Matas).

Nåja og så har jeg åbenbart fået den skrabede udgave af babypakken - Cecilie, som også har hentet sin for nylig, har fået to eksemplarer af hvert pleje-produkt ;) Gad vide, hvordan man gør sig fortjent til det...

13 kommentarer:

 1. Jeg smilede ekstra sødt til ekspedienten... haha. Nej, jeg tror bare de har en masse prøver liggende og så smider de i, hvad de synes.

  Jeg tænkte også på det med Matas Natur - det burde de virkelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bare min ekspedient fik det til at lyde, som om det var pre-pakkede poser, hun bare skulle hente fra lageret. Men du må have et meget sødt smil!

   Slet
 2. Skal man bare komme og sige man er gravid, eller hvilken "sikkerhed" tager de sig, for at det ikke er fup? Jeg mener, man har vel ikke andet bevis end maven :-)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Egentlig ikke. Dog skal man vist have sagt på deres hjemmeside, at man venter barn.

   Slet
 3. I min søster babypakke derfra, lå der kun fodsalt, ansigtsrens og zinksalve + alle bladene og folderne. Vi følte os virkelig dumme og gjort til grin over at køre hele vejen derud for det!!

  Desuden har jeg læst mig frem til at det er fængselsindsatte der pakker Matas's babypakker og at de bare putter i som de har lyst.

  Kh.
  Sara

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også lidt træls at have kørt langt for så lidt :(

   Slet
 4. Kan altså klart anbefale hhv. Rema1000's babypakke, og har også kun hørt godt om Libero's som jeg glæder mig til at få. Ellers er der også en på ecolabel.dk som dog er en smuuule besværlig at få fat i for os jyder... Københavnerne har det noget lettere på det punkt - men den er virkelig også det værd hvis det lykkedes at få fat i den :) BabySam's er.. tjae... vel ok. Man skal bare lige huske at afmelde sig igen når man har hentet den for ikke at blive spammet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, jeg har også bestilt fra Rema, og skal snart hente den :D det samme fra BabySam.
   Super ærgerligt at det er umuligt for mig at få den sidste du nævner, den lyder fin!

   Slet
 5. Da jeg fik den http://oliverogfamilien.blogspot.dk/2011/09/pakke-fra-matas-babyklub_26.html?m=1

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Hvad sker der for alt det tandpasta, du fik? Hehe.
   Snyd at du kunne få den fra Miljømærkning Danmark... har du skrevet om den et sted?

   Slet
 6. Tillykke :) Hvordan får man sådan en babypakke? (Her er storken også på vej ;) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og selv tillykke ;) Man melder sig ind i Club Matas, og et eller andet sted derinde kan man sætte kryds i, at man venter barn. Så går man ned i den nærmeste Matas og håber, at de har nogle på lager :D

   Slet
 7. min baby pakke så også sådan ud. Den er jo ok, man kan jo ikke rigtig klage når den er gratis. Men den fra Rema syntes jeg er rigtig fin.

  SvarSlet