søndag den 6. januar 2013

bedste veninde ever!

Så her i forgårs havde jeg mit første rigtige hormonella-craving-anfald. Jeg sad herhjemme og fik akut og meget altoverskyggende lyst til Ben & Jerry's is (fordi Carrie åd is i Kongen af Queens). Og jeg ville så gerne gå i Super Brugsen efter is - men desværre havde jeg på daværende tidspunkt så ondt i mit hofteled, at jeg knap nok kunne gå rundt herhjemme. Det endte med en meget negativ Bitten, der lagde sig op i sengen med sin bog, varm kakao og småkager, og var pylret.

Det er så her, den halvfrelsende engel kommer ind. Ikke så længe efter en statusopdatering på Facebook tikker en sms ind fra selveste Line, som spørger, om hun da ikke skal komme forbi med is i weekenden. Gu' fanden skulle hun da det! Og lørdag eftermiddag dukker hun op med både Ben & Jerry's og Vebbestrup Bananis, som hun "lige havde fundet på tilbud". OMG!

Billede tyvstjålet fra Lines Instagram-profil madmedhjertet

4 kommentarer:

  1. Hvem der bare havde sådan en veninde!

    SvarSlet
  2. Årh, en skøøøøn veninde :)Og nu er jeg blevet helt lækkersulten efter vennerne "Ben" og "Jerry" - vi har haft mange gode stunder ;)Gid de lige bankede på min dør...

    SvarSlet