mandag den 21. januar 2013

indflytter-brunch

Det kan vist ikke længere være nogen hemmelighed, at jeg er gravid (hvis du lige nu sidder og tænker 'WTF?!', så følger du for lidt med på bloggen, kig ind noget oftere ;). Derfor var der lidt dilemma omkring den indflytterfest, der naturligvis skulle holdes i anledning af flytningen sidst i november. Jeg havde ærlig talt lidt svært ved tanken om en hytte fyldt med fulde mennesker til langt ud på natten, kombineret med mit faldende energiniveau. Efter at have drøftet det med en del mennesker, besluttede vi os for det mere overskuelige og lige så lækre alternativ: en indflytter-brunch!
Den løb af staben i går, og jeg taler forhåbentlig for alle gæster når jeg siger, at det var et meget vellykket arrangement. Vi var 13 mennesker, og det lykkedes os at lave en passende mængde mad - omend lidt for mange minimuffins, men det er vist typisk mig...

Menuen stod på:
 • Scrambled eggs
 • Brunchpølser
 • Bacon (svin og kalkun)
 • Hjemmebagt brød og rugbrød
 • Diverse pålæg
 • Yoghurt (naturel og pære/banan)
 • Müsli
 • Pandekager med ahornsirup
 • Mini-chokolademuffins
 • Diverse frugt
 • Juice, kaffe, the og kakao + en velkomstdrink af appelsinjuice og alkoholfri "champagne" + frosne hindbær
Den evigt dygtige Line var en gæst til begivenheden, og heldigvis for det, for hun var så venlig at tage nedenstående billede af sin tallerken:


Og glemsomme mig fik kun taget nogle mobilbilleder efter, at folk allerede var gået til fadene...
Vi havde lavet tag-selv-bord ude i vores køkken, så folk kunne fylde deres tallerkener op efter behov.

Vores gæster var endda så skønne og betænksomme, at de havde medbragt gaver til os!

Vi fik et lækkert, uldent uldtæppe, som er meget værdsat af os, men bestemt også den ene af vores katte, som gik helt amok med at gnubbe sig i det. Og så fik vi en god ladning Zone-håndklæder i skønne, friske farver!


Min søster og hendes kæreste havde været morsomme og kreative i deres valg af gaver til os. Da jeg udsendte vores ønsker skrev jeg, at jeg synes der burde stå chokolade på listen, men at min kæreste ikke tillod det. Han skrev desuden, at vi ønskede os ting med Star Wars, men det var jeg personligt ikke enig i. Så af dem fik vi altså lige præcis det, vi hver især ønskede os!


Den lille tillægsgave på billedet er et par ting, Line havde med til mig. En Ingefærsauce fra Sorgenfri (jeg er tydeligvis kendt som den eneste fra Cupcakemafiaen, der er ingefær-fan, haha) og en neglebånds-pen. Min kæreste må selvfølgelig gerne låne, hvis det er...

7 kommentarer:

 1. Super god ide, Bitten! Vi er også lige flyttet og har inviteret til kage-indflytterfest på søndag. Vi har holdt kagefest en gang før i marts sidste år og det var en kæmpe succes så det var for os en fin måde at kombinere det at vi er flyttet med min trang til at prøve nye opskrifter af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hvem vil ikke gerne til kage-indflytterfest? :D Det var da også en helt igennem perfekt idé.

   Slet
 2. Uhmm lækker brunch! og er da for vild med de pandekager der - hold nu op hvor er det bare til at blive glad i låget af og LÆKKERSULTEN!

  SvarSlet
 3. Mums, hvor ser det godt ud!
  Hvordan har du lavet de fiiiine pandekager?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker ydmygt!
   De er lavet på en helt særlig pandekage-pande - indlæg derom kommer snarest :)

   Slet
 4. Mmm - Brunch. <3 Jeg er STOR fan. ;)

  Og mange tak. Glæder mig til at starte og håber da at begejstringen holder ved bare noget tid. Haha. Men selvom jeg godt ved at jeg nok kører skoletræt og får øv-dage også, så er det denne gang et studie jeg 100% selv har valgt fordi det er dét jeg brænder for og dét jeg vil lave i fremtiden. Det glæder jeg mig til at få en føling med og kunne bruge til noget. :)

  SvarSlet
 5. Åhh, hvor ser det der tæskelækkert ud. :)

  SvarSlet