Der har generelt været en vis interesse omkring pandekagerne fra vores brunch, så nu vil jeg gerne have lov at opklare "mysteriet" om, hvordan jeg har lavet dem så fine. Det er simpelthen en pande fra Nordic Ware, som jeg fik i afskedsgave på mit forhenværende job.
Til vores brunch brugte vi en opskrift på amerikanske pandekager, som vi altid bruger herhjemme, men de blev ikke helt pæne nok i denne pande, så jeg besluttede mig for at gøre endnu et forsøg. Da brugte jeg den opskrift, der stod på emballagen til panden, som er en opskrift med kærnemælk. Jeg bringer den lige her.
Små lækre pandekager
1 cup mel (2,37 dl)
½ tsk natron
1 tsk sukker
3/4 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 æg
1 cup kærnemælk
1 spsk smeltet smør
Ophed panden til over middel varme og smør den eller spray med olie/sprayfedtstof. Sigt mel, bagepulver, natron, sukker og salt sammen i en skål, og sæt det til side. Pisk ægget i en anden skål, til det er lyst og luftigt. Tilfør æg, kærnemælk og smør til melblandingen og bland det hele.
Hæld et par spsk dej på panden og steg pandekagen, til oversiden bobler og størkner. Vend og steg til de er flotte og lækre på den anden side også.
De er superkære - og lige til at spise :-D
SvarSletHvor er de bare søde :D
SvarSletDet er sådan du har gjort, de er så fine.
SvarSletHaha, man kan altså ikke andet end at blive i godt humør, hvis man får serveret sådan en!
SvarSlet- Anne
Ej hvor er de altså skønne!!! :)
SvarSletSupersjov pandekage-pande. Den må være et sikkert hit hos børnene (og andre barnlige sjæle :-) )
SvarSletIh, hvor nuttet :o) Sådan en skal jeg vist på jagt efter!
SvarSlet