torsdag den 17. januar 2013

2. babypakke: babysam

I går smuttede jeg forbi Babysam efter den anden babypakke til min samling.
Denne fås ved at bestille online og derefter hente den i din nærmeste Babysam-butik. Nemmere bliver det vist ikke - afhængig af, hvor din nærmeste butik er, naturligvis...
Som udgangspunkt bestiller du selve boksen, men du har mulighed for at tilvælge en gratis Angelcare blespand. Det gjorde jeg naturligvis, da jeg ikke kunne se nogen grund til at lade være.

Her ser du indholdet af min babybox:


 • En pakke Always trusseindlæg
 • En MAM-sut (tilsvarende den, man kan bestille gratis på MAM's Facebookside)
 • En sut fra Navnesutten med teksten "I ❤ Mum"
 • En prøve på Derma Eco Woman ansigtscreme og Derma Eco babycreme
 • En prøve på noget salve mod arp
 • En prøve på Bio-Oil (mod strækmærker)
 • 3 babyskeer fra Hipp
 • En Newborn-ble fra Pampers
 • To blade
 • En masse brochurer og gøgl
Alt i alt synes jeg rigtig fint om denne pakke. Jeg synes tingene er brugbare, og så er jeg glad for Derma-produkterne, fordi jeg bruger Derma i forvejen. På denne måde kan jeg teste, om Derma også er noget for min baby, når den tid kommer. Desuden medfulgte der en rabatkupon til bestilling på Dermas hjemmeside.

Som nævnt bestilte jeg også blespanden, som var noget af et monstrum at slæbe hjem, men hjem kom den.


Jeg vil ikke sige, at det er en skønhed at have stående, men hallo, det er en blespand. Der fulgte i øvrigt en enkelt pakke med af de poser, man skal bruge dertil, som i sig selv er lidt pebrede i prisen.
Nu står den i hvert fald på børneværelset og venter, og så må vi se, om den er noget værd. Jeg har hørt mange blandede meninger.
Og så lige en ros til Babysam-ekspedienten i Aalborg centrum: Normalt ved bestilling af blespanden får man et "særligt" tilbud på refill-poserne, 3 pakker for 130,-. Jeg sagde, at det kunne da være man skulle snuppe sådan nogle med, men den søde dame afbrød: "Nej ved du hvad, jeg kan se at de kommer på tilbud nu her til 3 for 100, så jeg vil simpelthen ikke stå og snyde dig". Så jeg købte ikke poserne, og kan fra i dag af få dem til 100,- :) Fantastisk, hva'?

8 kommentarer:

 1. God service! Og hey, jeg fik vist kun en sut fra Babysam! Måske du også kan det der ekstra søde smil.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre så jeg at hun bare tog en pre-pakket boks frem, ikke noget med at komme en ekstra sut i :P Men sød var hun dælme!

   Slet
 2. Fed service må man sige, men lige pludselig bliver man mindet om, hvorfor tilbuddet lyder for godt til at være sandt (og din pakke er også langt bedre end den jeg i sin tid fik, men det er en anden sag...) snart bliver du kimet ned af folk, som vil sælge dig abonnementer på bøger, falck og jeg ved ikke hvad - det er ikke så lidt jeg har måtte lægge øre til af overtalelser, men er du på robinson-listen, så er det jo lige meget, så må de nemlig slet ikke kontakte dig, selvom du har sagt ja til tilbuddet hos Babysam... Spanden bliver du glad for også selvom poserne er dyre - specielt hvis man bor på lidt plads er den guld værd! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan noget er jeg rimelig ligeglad med, tager alligevel aldrig telefonen med hemmeligt/ukendt nummer :)
   Glæder mig til at prøve spanden i hvert fald!

   Slet
 3. Har det virkeligt ambivalent med sådan en blespand (og for god ordens skyld skal det lige siges jeg ikke er mor eller kommende på nogen måde) for i min optik er det bare mega klamt med 'ophobning af lort' - som det jo egentlig er. Kan godt se det er mere praktisk når man står og skifter babyen og så bare smide den i blespanden, men der er alligevel noget der vender sig i min mave :p
  Måske er jeg bare for sart, men vil nok hellere løbe udenfor med den brugte lorteble.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, man må gerne kommentere, selv om man ikke venter/har børn ;)
   Det kommer nok lidt an på, hvor langt man har til en udendørs affalds-mulighed. Med et spædbarn er det ikke lige sikkert, du gider rende ned af trappen fra 5. sal hver gang der er lorteble. Så er det nok meget praktisk med en lugtfri opbevaring indendøre.

   Slet
  2. Jeg ville blive sindssyg hvis jeg skulle ud i opgangen til skakten, hver gang der var blevet skiftet ble. Eller i vores gamle lejlighed: ned i gården til containeren. Blespanden er ikke lækker, men yderst praktisk :)

   Slet
 4. hehehe.... efter at have læst dit indlæg, endte jeg med at overtale Loverboy til at hente en Babysam pakke og den berømte blespande (og mange "billige" bleposer). Håber virkelig at de holder lugten indenbords men det vil tiden jo vise:-)

  SvarSlet