fredag den 5. november 2010

gårsdagens høst

I går var dagen, hvor jeg langt om længe havde gensyn med en gymnasieveninde. Vi ses for det meste inde i byen når vi ses, hvor vi så går rundt i butikker. Hun er professionel shopper (skulle man tro), så det kan godt være lidt hårdt for mig, som er knap så god til den slags. Især fordi hun har et par andre interesser end jeg selv, og jeg derfor af og til bliver slæbt med i knap så spændende butikker. Men jeg klarede den flot i går, vi shoppede fra 10-16 med en spisepause på Sunset, og vi var begge lige trætte da vi tog hjem. Derudover var det virkelig hyggeligt, og jeg høstede følgende:

Seks af disse perfekte caffe latte-glas fra Søstrene Grene - indholdet har jeg selv lige kommet i.

En pudderbørste og en mineralpudder fra Rimmel. Ja, dette er en helt ny verden for mig! Efter en lille makeover før den seneste fest på mit studie har jeg fået mod på at afprøve den slags. Min veninde var heldigvis behjælpelig, og jeg fik dette med mig hjem, da jeg ikke som nybegynder ville investere i noget vildt.

En kokosnøddeolie til håret. Jeg stod og kiggede lidt rundt inde i Body Shop mens jeg ventede på at min veninde fandt hvad hun skulle have, og pludselig fandt jeg denne, tog en anelse på fingrene og masserede ind i en lok af mit hår. Det strålede som tusind stjerner og fremhævede en flot slangekrølle, så dåsen måtte med mig hjem (det sagde han også i går..). Jeg håber at det fortsætter med at udrette mirakler.

En fin hårsløjfe med kranier på fra Gina Tricot. Går normalt ikke med den slags gøgl i mit hår, men den kunne nok pifte en kedelig hestehale op.

En fin og afslappet t-shirt ligeledes fra Gina Tricot.

Derudover gjorde jeg endnu et virkelig fint køb, men det kan jeg ikke bringe her, da det er en julegave. Øv også, den slags er irriterende at holde hemmeligt, især med så lang tid til jul.

PS! Jer, som ikke normalt orker at kommentere, denne nyhed går ud til jer: Jeg har fjernet bekræftelses-ordet på min kommentarfunktion, så nu skal I ikke andet end at skrive kommentaren og trykke send. Så bliver det vist ikke lettere.

10 kommentarer:

 1. Den der kokosnøddeolie lyder spændende, den vil jeg gerne prøve- kan du huske prisen?

  SvarSlet
 2. Det kan du tro jeg kan, den koster nemlig kun 70 kroner (63 hvis man har kort til Body Shop), og jeg fornemmer at den er MEGET drøj i brug :) Skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg er vild med deres kokos-duftende ting.

  SvarSlet
 3. Uhh jeg vil gerne se før/efter billeder m. kokos prudukt :D

  SvarSlet
 4. Fed t-shirt..
  Fede glas..
  Yay!
  Fede ting!

  Det er godt, at se du kan bruge penge på dig selv, for en gangs skyld!

  SvarSlet
 5. Louise; det skal du få lov til! Kan jeg eventuelt tage i morgen når jeg har vasket min manke.

  Daniel; Det var som om, at det kom helt automatisk da jeg begyndte at få løn :D Og tak.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine ting du har fået købt :-)
  Den kokosnøddeolie lyder spændende, jeg tror jeg skal se om jeg kan finde den på nettet....

  God weekend.

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 7. Tak Birthe, og i lige måde :) Hvis ikke du kan finde den siger du bare til, så kan vi nok godt finde ud af noget, hvis ikke du har en Body Shop i din nærhed.

  SvarSlet
 8. TAK BITTEN! For det med spamsikring. Haha. Fine fine ting! Sløjfen kan jeg sagtens se dig med!!

  SvarSlet
 9. Det var så lidt Janne, og tak for tippet ;)
  Sløjfen er også ret meget mig.

  SvarSlet
 10. Tak, hvor er det sødt af dig :-) Jeg prøver lige nettet først ellers kan det være at du hører fra mig....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet