lørdag den 13. november 2010

jeg vil bede om:


1) Paul Mitchell Sculpting Foam
2) TIGI Bed Head After Party (som min frisør kom i mit hår i går, mmm, velduft!)
3) Redken Iron Silk 07
4) Redken All Soft Heavy Cream
5) Body Shop Vitamin E Moisture Cream
6) Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash
7) Body Shop Vitamin E Hydrating Toner

Jeg overvejer lidt, hvilke dele jeg skal investere i - tror desværre jeg må nøjes med de tre sidstnævnte ansigtsplejeprodukter fra Body Shop, da det er de eneste, jeg rationelt kan argumentere for, at jeg behøver. Hmf. De fire første er i øvrigt ikke på min ønskeseddel, fordi de færreste der skal give mig gaver er folk, som regelmæssigt køber ting over nettet fra udlandet, og produkterne koster en krig i dette land (TIGI Bed Head-tingen hos min frisør: 195 kroner. På nettet fra UK: 60 kroner). Og de tre sidste ting er ikke på ønskesedlen, fordi jeg skal bruge dem snarest ;)

7 kommentarer:

 1. Ja, det er så latterligt, at det skal være så dyrt herhjemme! Ville også ønske, at min familie kunne hitte ud af at bestille på nettet! Er Vitamin E-serien fra The Body Shop god? Jeg har kigget på den flere gange, men har aldrig selv prøvet den!

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Prøv at tjekke beautycos.dk de er ret billige :)

  SvarSlet
 3. Hvor koster bedhead-ting kun 60 kr? :o Det er jo mega billigt. Ikke at jeg har det store forbrug af hårprodukter... faktisk er det lig nul, men det kunne jo ændres ;)

  SvarSlet
 4. Hittehøne; Jeg har ikke så mange erfaringer med andre hudplejeserier, men jeg synes den er fin. Bortset fra den rensecreme jeg har nu, jeg føler ikke huden bliver ren af en creme, derfor vil jeg gerne have ansigtsvasken i stedet :)

  Stine; Jeg plejer at købe sådanne ting på lookfantastic.com, de er dejligt billige og jeg har kun succesoplevelser med dem.

  SvarSlet
 5. Alle de ting vil jeg også have!!

  SvarSlet
 6. Okay ja... Jeg synes ofte ikke, at rensecreme er nok heller... Der skal altså rigtig vask eller skub til!

  SvarSlet