mandag den 3. oktober 2011

det er indbringende #1

Lad mig indledningsvis sige, at det naturligvis ikke var gaverne, der var den vigtigste del af min fest i lørdags - det var selvfølgelig det gode selskab. Faktisk glemte jeg mange gange op til festen, at jeg jo også kunne forvente at få gaver.
Når det er sagt, vil jeg gerne have lov at vise jer de ting, jeg modtog. For de er virkelig fornemme, og jeg er taknemmelig for hver og en!

Den første (og også den første gave, jeg modtog) var fra Michael, Carina og Ulrik. De har fundet den i Tegalleriet i Herning, som tilsyneladende skulle være en nem butik at købe sig fattig i. Jeg forstår, når jeg ser gaven:


En smørbar chokolade med orange (jeg fik en seriøs duft-orgasme, da jeg åbnede den), en pose kaffe, småkager med hasselnød, en stor dåse Kusmi Te, en Meyers balsamico og jordbærmarmelade og et fint kort. Jeg kan næsten ikke vente med at tage hul på det hele, og samtidig nænner jeg det ikke! Af hjertet tak.


Af Line fik jeg følgende:
En chokolademælk med mint (spændende!), en masse Capri-Sonne, en ispulver og en FANTASTISK fugl som i fremtiden skal bære mine nøgler og bo i sit fuglehus på min væg. Åh den er skøn. Med til pakken hørte også dette yderst interessante sæt af sirupper, blandt andet en med "chocolate cookie"-smag og en med "Gingerbread"-smag.
Af mine snart-medsociologer Josephine og Selma (som faktisk allerede havde givet mig en gave!) fik jeg denne fine pakke fra Fru Ronne, en Kusmi Te og Wilton icing:
Som om det ikke var nok, havde de skrevet mig et meget rørende og sociologisk inspireret digt, aww!
For ikke at gøre indlægget evigt langt, præsenterer jeg resten af min gave-strøm i næste indlæg - stay tuned!

7 kommentarer:

 1. hihi, jeg elsker bare dine indlæg og den måde du skriver på!
  En duft-orgasme, preeety nice ;)

  Tillykke med at du er blevet Sociolog!

  Kh Julie

  SvarSlet
 2. hov hov du må ikke glemme twillight popcornene fra mig af ;)lige så sprøde som edward og med smag af jacob!

  SvarSlet
 3. Det var sødt sagt, Julie :D Jamen du kan tro, at det dufter godt - og nu har jeg erfaret, at det smager lige så godt!

  Line, de er ikke glemt! De lå bare i køkkenet, hehe. Smagen kan jeg ikke udtale mig om, for jeg tror aldrig jeg kan få mig til at æde dem :O

  SvarSlet
 4. Du er da vist en smule forkælet, hva Bitten? :) iiih - for pokker nogle lækre sager ;)

  SvarSlet
 5. Du er den heldige kartoffel! Tillykke med alle gaver, 10-tallet og ikke mindst en hyggelig aften!

  SvarSlet
 6. Hej.
  Dejlig blog du har her :) Jeg sad lige og blev lidt forelsket i fuglen i fuglehuset, som du har fået i gave. Hvor er den fra? Jeg er ret vild med den nemlig!
  Kh. Anna Louise

  SvarSlet
 7. Tusind tak, Anna Louise :) Det er dejligt at høre. Jeg er ret sikker på, at fuglen kan fås stedet som Inspiration og Imerco - og jeg er rigtig glad for den allerede!

  SvarSlet