lørdag den 8. oktober 2011

succesfuld lørdag

Inden jeg dratter om af træthed vil jeg lige nå at berette om, hvor fantastisk det gik os blogtøser med at sælge cupcakes inde på Nytorv. Vi stod i denne fantastiske vogn, hvilket vi var yderst lykkelige for, da den beskyttede os mod det omskiftelige vejr:


Biksens oprindelige åbningstider var 11-15, men allerede klokken 13:56 havde vi solgt alle cirka 500 cupcakes. Det resulterede i, at der i alt var indsamlet 5.300 kroner til Kræftens Bekæmpelse, hvilket vi er meget tilfredse med!
Nedenfor er et par billeder af de kager, vi solgte, så I kan sidde og ærgre jer, hvis I ikke har fået fat i et eksemplar.


Red Velvet cupcakes med kogt vanillefrosting
Vanillecupcakes med hvid chokolade/hindbærcreme
Gulerodscupcakes med cream cheese frosting
Salgets storfavorit: Chokoladecupcakes med Nutellafrosting
En stor tak til alle, der har hjulpet med at reklamere for os (herunder særligt artiklen i NORDJYSKE Stiftstidendes Aalborg-sektion, som tiltrak et hav af kvinder 50+), købt vores kager, lagt faciliteter til og sponsoreret ingredienser!

9 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg øv over at mit energi niveau idag var lig nul, ellers havde jeg dælme også været og besøge jer. men den bytur igår tog hårdt på mig ;)
  /Lise

  SvarSlet
 2. En Weber-grill! :P Men hvor er det bare nogle smukke kager! Dem ville jeg da næsten ikke nænne at spise :)

  SvarSlet
 3. Jeg håber nogen af jer poster opskrifter - hvor er de flotte allesammen!

  SvarSlet
 4. Lise, det kunne have været hyggeligt :) Men vi frygter faktisk, at tømmermænd frarøvede os meget af det yngre klientel.

  Annette, de smager heldigvis lige så godt som de ser ud :)

  Stine, jeg har lige linket til nogle af opskrifterne under billederne - mangler dog på den hvide chokoladecreme og selve chokoladekagen.

  SvarSlet
 5. Jep, jeg ærgrer mig! De ser virkelig lækre ud!

  SvarSlet
 6. Hvor ville jeg bare gerne have smagt jeres lækre cupcakes - send til Malmø!

  SvarSlet
 7. Hvis jeg havde været i landet OG i nærheden i det hele taget, så havde jeg helt sikkert kigget forbi for at købe jeres lækre kager. Dejligt at det gik godt - meeen jeg regnede altså heller ikke med, at I ville have problemer med at sælge de små skønne lækkerbidskner ;-)

  SvarSlet