torsdag den 6. oktober 2011

det er indbringende #2

I skal da ikke snydes for resten af gaverne fra i lørdags...


En stak bøger fra min topnice kæreste - Den Store Julebagebog (meget populær i blogland!) og to Berlin-bøger, da vi skal til Berlin til december. Yay!
En care-package fra Marie til mit liv som arbejdsløs akademiker. En "guide til min personlige finanskrise" (glæder jeg mig til at læse!) og diverse rare ting at pleje min sorg med - og få tiden til at gå med, når jeg sidder i telefonkø til A-kassen, citat Marie. Skønt!
En pakke med tilsyneladende virkelig lækre Valrhona-chokolader samt en Kusmi The (grøn the med rose) fra den kære AK!
En frugtkurv (lidt intern joke) fra Mia og Jeanie. Perfekt når økonomien halter! Og så ser det ud til at være nogle rimelig lækre ting.
En LYNG! Personer tæt på mig vil vide, hvordan jeg evigt og altid snakker om, hvor meget jeg kunne tænke mig en lyng og at "åååh, Fakta havde lyng til 8 kroner i sidste uge, men jeg synes ikke jeg ville bruge penge på andet end mad *klynk*". Så kom min søster og hendes kæreste heldigvis med denne, som en lille bonusgave :D Jeg vaklede mellem om jeg skulle kalde den Lynge (som min sidste lyng også hed) eller Lyngvild, men "Lyngvild lyder grimt", citat min søster. Så Lynge it is.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle lækre ting :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er helt fantastisk :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes klart, du skal døbe den Lyngvild, opkaldt efter den helt fantastiske Jim Lyngvild ;-)
  Dejlige gaver, du har fået!

  SvarSlet
 4. Hahaha! Hvor er det rart at høre, at jeg ikke er den eneste med lyng-fetisch ;-)

  vi har et langt stykke bar jord ved vores indkørsel, som jeg allerede sidste år overvejede at plante lyng på - indtil jeg blev belært om, at det krævede sur jord. For et par uger siden valgte jeg så at købe et par blåbærbuske, der var på tilbud, og da de krævede sur jord (som også blev købt), kunne jeg jo lige så godt også købe nogle lyngplanter. Resultat = 10 lyngplanter, der står og hygger omkring blåbærbuskene. Total win :-)

  SvarSlet