Josephines Cookies
Ca. 35 mellemstore
225 g blødt smørVarm ovnen op til 175 grader.
300 g sukker
2 æg
10 ml vanilleekstrakt
250 g mel
55 g kakao
3 g bagepulver/natron (den oprindelige opskrift siger baking soda)
2 g salt
300 g hakket chokolade
Evt. 60 g nødder
Pisk smør, sukker, æg og vanille til det er lyst og fluffy. Bland mel, havregryn, kakao, bagepulver/natron og salt. Bland det med resten.
Tilsæt chokolade og eventuelle nødder. Sæt i store teskefulde på en bageplade.
Bag i 8-10 minutter, eller ind til de netop er blevet faste.
Nedkøl let på bagepladen inden de overføres til en rist.
Man kan også lave en version, hvor man erstatter 50 g mel med havregryn, undlader kakao og tilsætter lidt kanel. De kan i højeste grad anbefales.
De ser vildt lækre ud:)
SvarSletFøj de ser gode ud! Er de både crispyog chewy?
SvarSletDet kan du tro de er, Line!
SvarSletÅhhr hvor ser de fantastiske ud!!
SvarSletKærligst Lea
Haps, snuppede lige en ;-) De ser virkelig lækre ud.....
SvarSletMange hilsner
Birthe
Der er da lige sket et eller andet siden sidst jeg var inde på din blog - og det er altså ikke dine cookies jeg hentyder til, selvom de også ser skønne ud. Napper lige opskriften;-)
SvarSlettak for opskriften - de ser fantastiske ud --mmmm
SvarSletx
Margit
creative tail
Næh, et find design du har dig nu!
SvarSletForresten, I udgaven med kanel og havregryn - er det så stadig med chokolade? Det er det vel næsten, tænker jeg - ellers havde jeg lige alle ingredienserne, så jeg kunne lave en bunke til min gruppe i morgen :)