søndag den 18. marts 2012

første indtryk af foodexpo

Jeg burde egentlig slet ikke kaste mig ud i skrivning af et indlæg lige nu, da jeg er så træt, at mine tanker knap er sammenhængende (så ved I det, hvis I støder på en dårlig formulering). Men jeg vil alligevel lige knytte et par ord til den dag, jeg har haft til Foodexpo i Messecenter Herning.
Vi tog meget tidligt af sted fra Aalborg, hvilket vil sige at jeg blev hentet på min bopæl klokken 6. Vi skulle nemlig deltage i åbning af messen klokken 8.15, hvor vi blev trakteret med morgenmad og taler. I får her et billede af morgenmaden, da dette var det eneste billede, jeg tog i løbet af dagen - jeg havde nemlig 4 personlige fotografer med ;) Tag den, Piske!Det var en virkelig inspirerende messe, selv for os, der ikke arbejder eller er uddannet inden for faget. Især den første hal var interessant for os, da denne primært indeholdt fødevarer. Her kom vi også inden messen blev fyldt med mennesker, hvorfor udstillerne havde rigelig tid til at snakke med os. Det var lidt forskelligt, hvordan de reagerede på at man var "madblogger" - nogen virkede knap så interesserede, men de fleste syntes det var rigtig spændende og brugte lang tid på at udspørge os og fortælle om deres produkter. For os er der ingen tvivl om, at det har været en stor oplevelse, som vi er meget glade for at have været en del af. Pressemedarbejderen var sød som bare pokker, og vi blev modtaget med åbne arme. Og så var det også mægtig rart at have et sted, hvor vi kunne sætte os ned og hvile vores trætte ben og få både frokostbuffet, kaffe og kage.
(Og Christian Bitz var også åh så sød ♥ Jeg nævner ingen navne, men nogen af os blev forvandlet til fnisende teenagepiger, når den mand var i nærheden).

2 kommentarer:

  1. Tak for sidst - det var bare så god en tur :O) Jeg læste lige dine tweets - de var da supergode :o)

    Åh, Christian Bitz... savl :o)

    SvarSlet
  2. Ja det var en ret fantastisk tur :) Er glad for, at du kunne lide mine tweets!
    Du skylder et billede ;)

    SvarSlet