fredag den 30. marts 2012

test af minimuffinforme

Jeg har fået fingrene i nogle minimuffinforme fra AnnettesFavoritter.dk. Jeg har tidligere handlet hos Annette med stor succes, hvor jeg fik nogle af denne type forme i almindelig størrelse, som jeg var mere end tilfreds med. Miniformene fik lov at indeholde gulerodscupcakes denne gang (der blev 60 stk i alt, til min mors dansehold).


Jeg fik 3 forskellige farver, hvid, brun og pink. Brun og hvid blev testet, pink gemmer jeg til en yderst tøset anledning (selv om det var dem, jeg havde mest lyst til at bruge inderst inde!). Det fantastiske ved disse forme er, som tidligere nævnt, at deres papir er fedtafvisende, således at de bibeholder farven under bagningen (de hvide gør selvfølgelig ikke, da de ikke rigtig har nogen farve, så det er måske et dårligt eksempel). Derudover er de så standhaftige, at man ikke behøver have en minimuffinform, men blot kan stille dem på en bageplade. De holder formen flot, hvilket jo kan ses på billederne.


Under pyntningen gik det også op for mig, at jeg virkelig trænger til nye tyller. Jeg har kun Wilton 1M, som er ret stor i forhold til sådan nogle minikager, så jeg lånte en eller anden plastiktylle hos min mor. Men så er det jo så heldigt, at Annette også har en masse Wilton-tyller!
Så kan det altså godt være, at hendes butik ikke er så stor endnu - men service er i top, udvalget er dejligt og bedst af alt (hvilket mange danske netbutikker kunne lære lidt af) fragten er i bund, da man kan få sendt som både brev og b-brev.

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. <3

  Og hvor er du heldig at du stadig får påskeæg. Den slags gør vi os desværre ikke i mere, men er superglad for det jeg har fået i år alligevel. :) Oinke passer ganske fint på pengene, frem til oktober. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de blev nu helt okay, de små kager ;)

   Slet
 2. Svar
  1. Det gør jeg dælme også! Super praktiske, og samtidig fine i alle de forskellige farver, de fås i.

   Slet
 3. Det ser lækre ud... Har også selv prøvet annettes alm + mini forme .. super gode.. Hvad er toppingen? ser rigtig lækker ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig nogle forme af kvalitet :)
   Toppingen er den samme som i den opskrift på gulerodscupcakes, der henvises til i indlægget. Rigtig lækker.

   Slet