søndag den 7. februar 2010

bage-orgie

Jeg kan jo slet ikke holde mig fra et køkken...
Så i dag bagte jeg boller til morgenmad til alle i mit "rum" på Nordjyske i morgen.

 
De blev så fine og perfekt runde, da jeg formede dem, at jeg måtte tage et billede.



Mmm, så glæder man sig til i morgen formiddag!

Jeg bagte også nogle grove pølsehorn, til min madpakke og til på lørdag, hvor jeg skal være i hyggeligt selskab. Hvorfor bliver pølsehorn altid så misformede?

3 kommentarer:

  1. Jeg synes at dine pølsehorn ser lækre ud. Send gerne nogle herover :)

    SvarSlet
  2. Kan forudbestille pølehorn til på lørdag?

    Svar udbedes på MSN ;)

    SvarSlet
  3. Hej Bitten
    Jeg følger tit med i din blog, der ofte giver inspiration til min aftensmad :) Tak for det!

    Mth. pølsehornene, så plejer jeg at rulle en rund cirkel ca. 40 cm i diameter, og derefter skærer jeg den ud i 8 trekanter, som var den en pizza. Der ligges et stykke pølse på hver af trekanterne på det breddeste sted, og dejen rulles om pølsen, så den får facon som en crossaint. - Håber det var forståeligt? :) Det giver i rigtig, rigtig flot og delikat resultat!

    SvarSlet