Så i dag bagte jeg boller til morgenmad til alle i mit "rum" på Nordjyske i morgen.
De blev så fine og perfekt runde, da jeg formede dem, at jeg måtte tage et billede.
Mmm, så glæder man sig til i morgen formiddag!
Jeg bagte også nogle grove pølsehorn, til min madpakke og til på lørdag, hvor jeg skal være i hyggeligt selskab. Hvorfor bliver pølsehorn altid så misformede?
Jeg synes at dine pølsehorn ser lækre ud. Send gerne nogle herover :)
SvarSletKan forudbestille pølehorn til på lørdag?
SvarSletSvar udbedes på MSN ;)
Hej Bitten
SvarSletJeg følger tit med i din blog, der ofte giver inspiration til min aftensmad :) Tak for det!
Mth. pølsehornene, så plejer jeg at rulle en rund cirkel ca. 40 cm i diameter, og derefter skærer jeg den ud i 8 trekanter, som var den en pizza. Der ligges et stykke pølse på hver af trekanterne på det breddeste sted, og dejen rulles om pølsen, så den får facon som en crossaint. - Håber det var forståeligt? :) Det giver i rigtig, rigtig flot og delikat resultat!